Teret slave je bio previše težak: Šta se desilo sa Suzan Bojl?

Evo zašto se drži podalje od javnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ Davy Leyland

Jedna od najvećih zvezda takmičenja “Velika Britanija ima talenat” je domaćica Suzan Bojl. Svojim glasom je oduševila publiku širom sveta, zaradila preko 22 miliona funti, ali nikada nije uspela da postane prava muzička zvezda. Suzan danas ima 59 godina, nastavlja da uživa u muzici, ali se drži podalje od javnosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Žena koja je svojim nastupom izazvala divljenje čuvenog sudije Sajmona Kauela u najpoznatijem talent šou programu, ovih dana uživa u životu daleko od očiju javnosti. Na samom početku karijere, kada je oduševila ceo svet izvedbom pesme “I Dreamed A Dream”, bilo je očigledno da je u pitanju krhka i osetljiva žena koja je celog života imala želju da pokaže svoj talenat.

Vrtoglavi uspeh koji je ostvarila, ipak, nije joj doneo zadovoljstvo koje je priželjkivala. Tim profesionalaca napravio je od nje “zvezdu” uz pomoć šminke i firmirane garderobe, pa se nekada obična domaćica odjednom pretvorila u nekoga ko ona, prosto, nije bila. Propratna slava koja je usledila kako je takmičenje odmicalo uticalo je na njeno mentalno zdravlje. U finalu emisije, kada nije pobedila iako su svi to prognozirali, Suzan je doživela nervni slom i morala je neko vreme da provede u bolnici.

Vladavina benda ABBA: Ovo je najteža pesma čuvene grupe, bila je izbačena iz filma “Mamma mia”

Tada su mediji objavili mnoge detalje iz njenog života što je nju dodatno porazilo.

Kada je takmičenje završeno, Suzan je objavila osam studijskih albuma, prodala ih preko 19 miliona širom sveta, dvaput bila nominovana za Gremija, pevala pred kraljicom, ali se u potpunosti povukla iz javnog života.

Sada živi u skromnoj kući u Škotskoj, koja joj je bila dom mnogo pre nego što je postala poznata celom svetu. Našla je zlatnu sredinu. Ne verujemo da će se Suzan ikada vratitit javnom životu, ali u njenoj novoj muzici još uvek možemo da uživamo.

Bili Ajliš je postala deo muzičke elite: Spot za pesmu “Bad Guy” ima više od milijardu pregleda (VIDEO)Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar