Bili Ajliš je postala deo muzičke elite: Spot za pesmu “Bad Guy” ima više od milijardu pregleda (VIDEO)

Pesma koja ne izlazi iz ušiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ Billie Eilish

Mlada Bili Ajliš sada je postala deo Jutjub muzičke elite. Naime, njen spot za pesmu “Bad guy” je dostigao više od neverovatnih milijardu pregleda.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovolikom popularnošću pesme je osigurala sebi mesto u istoriji muzike, a činjenica je da već godinu dana niko ne može da izbaci iz ušiju.

Pokidala! Lansirana nova pesma Bili Ajliš za serijal o agentu 007 (VIDEO)

Bitno je napomenuti da je ovo ogroman uspeh, s obzirom na to da je spot objavljen pre samo nešto više od godinu dana. Pored pesme i muzike koja vrlo brzo “ulazi u uši”, spot je prilično upečatljiv. Bili Ajliš prvo iskače iz žutog papira, pa joj curi krv iz nosa. Potom se valja kao beba po šarenom tepihu, vozi se u autiću za decu. Na kraju spota nalazi se na leđima mladića koji radi sklekove u mračnoj sobi. Ovaj spot režirao je Dejv Majers, koji je 2004. godine radio i na albumu “My Prerogative” pevačice Britni Spirs.

Podsetimo, duet “Lovely” koji je Bili Ajliš objavila sa pevačem Kalidom pre dve godine, trenutno ima više od 900 miliona pregleda, pa će se uskoro pridružiti elitnom društvu u kojem je od sada i “Bad guy”.

Bili je takođe objavila da će danas izbaciti spot za pesmu “Therefore I am”, moći ćete da ga pogledate na sledećem linku:



Izvor: Objektiv.rs, Headliner

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar