TUGA! Iznenada preminuo veliki sportista: Prerano nas je napustio Sreten, naš prvi i najveći beli zec!

Ragbi 13 federacije Srbije sa velikom tugom primila je vest o iznenadnoj smrti Sretena Zeca (45) jednog od pionira ragbija 13 u regionu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Ragbiliga.rs

Svojom nepresušnom energijom i entuzijazom, Zec je bio pokretač ragbija 13 u Bosni i Hercegovini, odnosno Republici Srpskoj.

Uz pomoć Ragbi 13 federacije Srbije, 2012. godine osnovao je prvi klub ragbi lige u ovom delu Balkana – Bijele Zečeve iz Banjaluke, piše Telegraf.rs.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prethodno, Zec je igrao za beogradske klubove FAK i Stari Grad, odakle je svoju strast preneo na mlađe ragbi naraštaje u BiH.

“Tužnim srcem obaveštavamo sve prijatelje i ljubitelje našeg kluba Bijeli Zečevi da nas je danas, nažalost, prerano napustio Sreten, naš prvi i najveći beli zec. Pokretačka snaga ragbija u BiH, veliki čovek i prijatelj. Na mnogo čemu smo mu zahvalni Nikada nećeš biti zaboravljen. Počivaj u miru“, objavili su zvanično poslednji pozdrav iz njegovog zvaničnog kluba Bijeli Zečevi. Smrt Sretena Zeca zatekla je sve istinske zaljubljenike u ragbi 13 na ovim prostorima.”

“Tužan dan za Srpsku ragbi ligu, i sve ljubitelje ragbija 13 u Srbiji i Republici Srpskoj. Neka mu je večna slava i hvala”, kratko je u ime Ragbi 13 federacije Srbije izjavio generalni sekretar Vladan Kikanović.

Sahrana Sretena Zeca biće obavljena u ponedeljak 16. novembra (13.00) na starom groblju Jablanica.

SKANDALOZNA odluka: Srpskim rukometašima zabranjen ulaz na Kosovo



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar