Snimak videlo 13 miliona ljudi: ZARAŽENI konobar pokazao šta mu se dešava dok mu virus HARA telom (VIDEO)

Nije mogao da se načudi reakcijom organizma

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TikTok/rustardlikemustard

Tridesetogodišnji konobar i glumac u usponu Rasel Doneli jedna je od osoba koja se ove jeseni zarazila koronavirusom, a da pritom jedva da i ima neki simptom.

Zbog pozitivnog nalaza sada je u izolaciji a jedini simptom koji mu je i ukazao na to da je možda zaražen je odsustvo čula mirisa i ukusa.

“Drugi talas nije nimalo naivan i nije šala. Ja sam imao sreće kako prolazim sa ovim”, rekao je Rasel na TikToku gde svakodnevno uglavnom iz dosade objavljuje po nekoliko videa.

Jedan od onih koji su u trenutku postali viralni je i onaj na kojem pokazuje koliko je tokom zaraze potpuno odsutno čulo mirisa, ali i ukusa. U snimku koji je pogledalo 13 miliona ljudi, Rasel demonstrira šta je sve pojeo i popio za jedan dan, a da ništa živo nije ni osetio od toga.

@rustardlikemustardCovid taste testing. This is the craziest sensation. ##covid19 ##fyp ##MyHobby ##fineart♬ original sound – rustardlikemustard

“Prijatelj mi nije verovao da ne osećam ništa, pa mi je rekao da pojedem neko užasno sr..e. Pristao sam. Luk sam malo osećao u sinusima, ali uglavnom ništa posebno. Pasta od luka je bila lakša. Sok od limuna sam držao nekoliko puta u ustima. Osetio sam da me steže u ustima, ali nije bilo ukusa. Telo očito hemijski reaguje, ali čula ukusa ne”, rekao je.

Potom je popio sok od pomorandže nakon pranja zuba, a onda je nastavio da grize danima star luk i zaliva ga nekom vrstom ulja (!) i limunom. Na sve to, Rasel je pojeo Oreo keks sa wasabi sosom.

@rustardlikemustardCovid test part 2 WASABI OREO up next. For now here’s this….##Covid ##covidtastetest ##MotivationMonday ##fineart♬ original sound – rustardlikemustard

Ponovio je da je virus toliko jak za čula da može da pojede i popije bukvalno bilo šta na ovom svetu – ništa neće osetiti.

“Svi koji misle da je virus laž ili da nije strašan moraju da znaju da ja imam sreće jer mogu da se šalim oko svoje situacije. Za neke druge ljude, virus je fatalan”, dodao je Rasel.

Glumila da ima RAK, pa prevarila ljude za novac: Spiskala sve na KOCKU i provod, a onda je stigla kazna



Izvor: Objektiv.rs, Index.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar