IZJAVA

Jugović: Obradoviću smeta mini šengen samo zato što će ojačati privredu u Srbiji i regionu

Narod ne želi da o Srbiji i njenoj budućnosti odlučuju nepristojno bogati Dragan Đilas i Dragan Šolak, izjavio je Jugović

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Youtube/Printscreen

Bratislav Jugović, narodni poslanik i člana Glavnog odbora SNS-a, odreagovao je na nelogične izjave Boška Obradovića usmerene protiv mini šengena:

Boško Obradović kritikuje mini šengen samo zato što će ojačati privredu u Srbiji i regionu. Jaka privreda će ojačati standard građana Srbije, a ujedno oslabiti moć tajkuna. Svoju sudbinu Boško Obradović je vezao za tajkuna Dragana Đilasa, dok sudbina Aleksandara Vučića isključivo zavisi od naroda”, izjavio je Jugović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U nastavku dodaje: “Narod ne želi da o Srbiji i njenoj budućnosti odlučuju nepristojno bogati Dragan Đilas i Dragan Šolak. I nekadašnji glasači Dveri znaju da se patriotizam meri izgrađenim školama i bolnicama, snažnom vojskom i jakom privredom. Niko ni od njih neće Srbiju u kojoj će tajkuni ponovo da stiču enormna bogatstva niskim cenama rada. Niko, osmi Boška Obradovića. Ne postoji nijedan srpski domaćin koji ne zna da veće tržište daja veće mogućnosti. Svakom od njih je jasno da se Boško Obradović pretvorio u crni, gradonosni oblak kojim kormilari tajkun Dragan Đilas”.

Jugović: Sprovodeći Vučićevu politiku, Stefanović sprečio da zločinci postanu deo InterpolaIzvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. pozdravljam mini sengen to je prava stvar za jacu i zdravu privredu jer za nas tamo ima mnogo prostora za saradnju

    Odgovori

Ostavite komentar