UBEDLJIVA POBEDA

NESVAKIDAŠNJE scene na RTS: Mladi takmičar “Potere” DEMOLIRAO Milicu tragača, ostala u šoku

Tim je otišao kući sa 220.000 dinara u kasi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/RTS

Nesvakidašnje scene u kvizu “Potera” koji se emituje na RTS.

Naime, mladi takmičar Milan je, uz pomoć kolega Zorana i Nikole, uspeo da stigne do čak 24 koraka prednosti ispred tragača Milice.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Milan je pokazao zadivljujuće znanje, a gledaocima je bilo zanimljivo i njegovo radovanje posle tačnih odgovora.

Tragač, ne samo da nije uspeo da stigne ovaj rezultat, već je ostao daleko iza rezultata koji je postigao Milan sa kolegama.

Foto: printscreen/RTS

Izvor: Novosti

Komentari (15)

  1. haha sta se primate, da je on bio tragac na na 3-4 pitanja sto nije znao i da ga neko vrati jos za toliko imao bi 15-6 ko i Milica. Da tragaci mogu da omasi i idu na sledece pitanje imali bi po 30 :P

    Odgovori
  2. Svako ko ima inteligenciju i radne navike da stekne znanje je do srži antipatičan onome ko sve to nema i koji pokazivanje pameti u bilo kom obliku smatra ličnom uvredom. Takvi smo...bolji biti nećemo. Zavist. Milica bi na zapadu takve gledala iz penthausa svoje prostrane kancelarije neke vrlo uspešne firme sa platom od pet do šest nula...Ovde se bori za hranarinu...

    Odgovori
  3. Decko i nije brilirao u prvoj igri.Jedna lasta ne cini prolece.Volela bih da vidim jos jednu njihovu borbu. Nije imao petlje da uzme visu ponudjenu svotu koju mu je Milica ponudila.

    Odgovori

Ostavite komentar