SVAKA ČAST

Takmičarka “Potere” o kojoj bruji CELA SRBIJA! Milica ostavila sve bez teksta zbog STANJA u kom se nalazi

Milica Marković je briljirala u kvizu "Potera" i to u osmom mesecu trudnoće i bez posebne pripreme

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: RTS printscreen

Milica Marković je u osmom mesecu trudnoće požurila da osvoji 350.000 dinara. Ona i njen kolega pobedili su takoreći nepobedivog Tragača. Ne priprema se posebno za učešće u kvizovima već konstantno radi na znanju, ali veruje da je za pobedu potrebno i malo sreće.

Maja je krenula redom da zove drugare njenog dečka! Onda je dobila odgovore koji su ŠOKIRALI sve (VIDEO)

Poodmakla trudnoća nije bila prepreka za Milicu Marković da dođe u kviz Potera i takmiči se. I odnese nagradu od 350.000 dinara.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

„Nekako sam se radovala pošto zbog korone se nismo družili, nismo izlazili. To mi je bio i izlazak i druženje, a i prilika da malo testiram znanje i u tom stanju“, rekla je Milica gostujući u Beogradskoj hronici.

Zovu je “PRINCEZA OD ZNANJA”, a sada je zbog korone ostala bez posla! Milica prolazi kroz pravi pakao

Na snimanju kviza, Milici ništa nije bilo teško, a čak je „preko veze“, to jest zbog trudnoće dobila raniji termin za snimanje nego što je to bilo planirano.

Podjednako veliko uzbuđenje vladalo je i kada je kod kuće gledala kviz: „Tog dana na snimanju ja sam bila pod adrenalinom. Nisam bila ni srećna ni svesna da smo mi pobedili.“

Milica Marković pobednica je i našeg najpopularnijeg kviza „Slagalica“. Ipak, kaže da se ne priprema posebno za takmičenja i da ne prikuplja podatke i činjenice uoči odlaska u emisiju.

Moja priprema je to svakodnevno sakupljanje znanja, dosta čitam, mada sam se u poslednje vreme tu ulenjila, čak sam mislila da kada budem trudna da ću imati vremena, ali bila sam lenja“, objašnjava Milica i ističe da voli da geografiju, istoriju i umetnost uči praktično – kroz putovanja.

Iako je gledaoci znaju kao učesnicu kvizova, Milica je mnogo više od toga. Ona je pravnica, pesnikinja, ima sajt na kojem daje savete za kuvanje, putovanja, dijete. Oseća se, kako navodi, kao umetnica zarobljena u telu pravnika.

„I na poslu trudim se da budem kreativna koliko mi to mogućnosti dozvoljavaju, ali se zaista osećam kao pisac i pesnik“, precizirala je gošća Beogradske hronike.

Na putu do pobede ili uspeha veliku ulogu, smatra Milica, igra i sreća.

„Moj moto je da sreća prati hrabre i da treba biti opušten. Zaista kada kažem da sam došla negde da se igram, došla sam da proverim svoje znanje jer ne doživljavam to kao neko takmičenje osim sa samom sobom“, zaključila je Markovićeva.



Izvor: RTS

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar