Sve bliže ulasku u istoriju: Novak SUVERENI lider, Federer pada na listi (FOTO)

Lajović je ostao na istoj poziciji, dok su Krajinović i Kecmanović pokvarili plasman

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia.rs

Srpski teniser Novak Đoković započeo je 294. nedelju na čelu ATP liste. On se tako dodatno približio Rodžeru Federeru, koji je za sada u tom parametru vodeći sa 310 sedmica.

Novak i dalje ima 11.830 bodova, a Rafael Nadal je ove nedelje na priličnoj udaljenosti, sakupio je 9.850 pa je tako sigurno da bar do druge sedmice januara Nole neće ispustii čelnu poziciju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dominik Tim je ostao treći sa 9.125 poena, dok je Danil Medvedev pretekao Rodžera Federera i sada je četvrti. U prvih 10 su još Stefanos Cicipas, Aleksandar Zverev, Andrej Rubljov, Dijego Švarcman i Mateo Beretini.

Što se tiče srpskig tenisera, Dušan Lajović je ostao 26, Filip Krajinović je pao za jedno mesto i sada je 31, a ista situacija je i sa Miomirom Kecmanović koji se spustio na 43. poziciju. Laslo Đere je 57, Nikola Milojević 136, Danilo Petrović 140, a Viktor Troicki 196.

Do kraja sezone ostala su još dva turnira. Ove nedelje igra se u glavnom gradu Bugarske, dok u nedelju počinje Završni Masters u Londonu na kome će tradicionalno učestvovati osam najboljih tenisera sveta.

Rus NASLEDIO Novaka: Zverev dobio prvi set, a onda je proigrao STRAŠNI Medvedev (VIDEO+FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar