Velika promena: Anđelka Prpić u novom psihološkom trileru “Jedini izlaz” (VIDEO)

Film bi u bioskope trebalo da stigne početkom decembra

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Art Vista

Glumica Anđelka Prpić igra glavnu ulogu u novom psihološkom trileru “Jedini izlaz”. Publika je glumicu zavolela u odličnim komičnim ulogama, a sada je ovo velika promena i izazov za nju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Reč je o filmu Darka Nikolića, a objavljen je i prvi trejler. Ovaj psihološki triler, nastao iz pera scenariste Marka Popovića, okupio je impozantnu glumačku ekipu pojačanu glumcima iz regiona.

Šta gleda Srbija? Filmovi za decu su najpopularniji u domaćim bioskopima

Anđelka Prpić tumači Anu Kolar, čiji je suprug, poznati beogradski advokat (Janko Popović Volarić) stradao u požaru. Šest godina nakon nesreće Ana dobija informacije koje dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i svojoj porodici.

Paralelno, iznenadna smrt najboljeg druga njegove ćerke, uvlači inspektora Dejana Štrpca (Ljubomir Bandović) u lanac zločina, koji počinje nestankom mlade advokatice pre šest godina. Dvoje junaka počinju zajedničku potragu za istinom koja ih suočava sa mrežom laži, ucena, ubistava, ali i mračnim tajnama iz sopstvene prošlosti.

“Ime naroda” stiže u bioskope: Oduševiće vas Ljubomir Bandović (VIDEO)

Pored popularne glumice, kojoj je ova uloga ujedno prva glavna u dugometražnom filmu, igraju i: Danica Maksimović, Milan Čučilović, Nikola Ristanovski, Janko Popović Volarić, Milena Predić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić, Ljubomir Bandović, Jovo Maksić, Boris Komnenić, Andrija Bošković, Klara Hrvanović i drugi.

Pogledajte trejler:

Film u domaće bioskope stiže 3. decembra.



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar