UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: MMA borci spasili policajca i stariju ženu tokom terorističkog napada u Beču (VIDEO)

Spasili život policajcu i starijoj gospođi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/Ronald Zak

U centru Beča sinoć se desio teroristički napad u kojem su poginule četiri osobe uključujući i napadača.

Napadač je poreklom iz Albanije, a rođen je 2000. godine, te mu je pre nekoliko meseci zabranjen odlazak u Siriju. U centru Beča sinoć se dešavao pravi haos, a u centru pažnje nakon svega našli su se turski MMA borci Mikail Ozen i Recep Tajip Gultekin.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Turski MMA borci postali su heroji nakon sinoćnjeg napada jer su spasili život policajcu i starijoj gospođi. Oni su začuli pucnjeve i krenuli prema mestu gde se sve to dešavalo.

Kada su stigli videli su ranjenu ženu koju su odveli u obližnji restoran, a nakon toga su ponovo krenuli u misiju spašavanja. Došli su u bliski susret s teroristom, a Gultekina je čak i ranio.

“Terorista je u mene uperio oružje i tada sam se bacio na zemlju i pokušao se prevrtati. Jedan metak me pogodio u desnu nogu i srećom to nije neka velika rana. Ušli smo u automobil našeg prijatelja i otišli u policiju da kažemo šta je bilo”, rekao je Gultekin.

Dok su se vozili spazili su ranjenog policajca kojeg su odneli do vozila Hitne pomoći. Na snimku se vidi detalj kada terorista puca u MMA borce i pogađa jednog od njih u nogu.

“Rana na nozi nije bila velika i nisam htio da idem u bolnicu jer nisam htio biti teret. Očekivao sam veliki broj ranjenih zbog sukoba i nisam htio da zauzimam nekome mjesto. Metak je u nozi još uvek i tek treba da idem u bolnicu”, dodao je Gultekin.

UŽASAVAJUĆI SNIMAK: Otac fudbalera Evertona i MMA borac potukli se u Tuzli zbog duga i sata Vejna Runija!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar