Morbidan potez navijača: “Grobari” SAHRANILI upravu KK Partizan! (FOTO)

Navijači Partizana nezadovoljni su stanjem u kom se trenutno nalazi košarkaški klub crno-bele porodice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/aba-liga.com

Tim, koji je prošle sezone pod vođstvom trenera Anderee Trinkijerija, do prekida zbog pandemije koronavirusa osvojio Kup Radivoja Koraća i bio lider Evrokupa i ABA lige, sada je pod vođstvom Vlada Šćepanovića u ABA ligi ima dve pobede i isto toliko poraza, dok je na polovini prve faze Evrokupa situacija još teža jel je bilans dve pobede i tri poraza.

Zbog toga je uprava kluba odlučila da Šćepanović ne vodi ekipu, a da do dogovora i sa njim (oko načina rastanka) i njegovim naslednikom ekipu vodi trener juniora i bivši strateg FMP-a i Crvene zvezde Milivoje Lazić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Očekuje se da posle meča ABA lige sa Igokeom u Laktašima, bude poznato ime novog trenera.

Navijači Partizana juče su ispred zgrade uprave kluba ostavile venac, kao znak neslaganja sa potezima i ponašanjem uprave na čijem čelu je predsednik Ostoja Mijailović.

Foto: Printscreen/Twitter/ @partizan_net

Venac sa porukom:

“Od kluba ste napravili ikebanu, za vas više nema mesta u Partizanu, postavljen na ulazu u zgradu, a slike su najpre postavljene, pa uklonjenje sa društvenih mreža.”

Foto: Printscreen/Twitter/ @partizan_net

Partizan je od početka sezone pretrpeo dva poraza u 4 meča u ABA ligi, dok u Evrokupu ima 2 pobede i 3 poraza što je na kraju rezultiralo otkazom treneru Vladu Šćepanoviću.

Očekuje se da posle utakmice protiv Igokee u Laktašima, na kojoj će ekipu voditi trener juniorskog tima Milivoje Lazić, crno-beli imenuju novog šefa stručnog štaba.

Vlado, isti ovi momci prošle sezone su OSVOJILI SVE, samo im treba BOLJI TRENER!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar