Otkrivena velika tajna filma “Toma”: Evo ko će igrati Dragana Nikolića (FOTO)

Toma i čuveni glumac su bili drugari iz kafane

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: PrintScreen: Youtube

Snimanje filma i serije o Tomi Zdravkoviću se bliži kraju, a otkriveno je da će bitan deo filma predstavljati Dragan Nikolić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sada je otkriveno da će velikog Gagu Nikolića igrati Vojin Ćetković. Vojin je svoje scene snimao na jednom splavu, a atmosferu sa snimanja podelio je preko društvenih mreža njihov kolega Petar Benčina. Ćetkoviću je društvo pravio Srđan Žika Todorović, koji igra svog oca Boru Todorovića.

Foto: Printscreen/Youtube/
RTS Kulturno-umetnički program – Zvanični kanal

Toma Zdravković i Dragan Nikolić bili su drugari iz kafane. Legendarni pevač je voleo da dolazi u bife Ateljea 212, gde je Gaga provodio dane i noći. Zanimljivo je da je Dragan igrao oca Vojina Ćetkovića u seriji “Porodično blago”. Vojina i Gagu veže i veliko prijateljstvo, o kome je glumac govorio tokom gostovanja u emisiji “Balkanska ulica”.

“Direktno sa jednog snimanja otišao sam u vojsku. Ispratili su me Glogovac i Gaga Nikolić. Gaga mi je dao 100 maraka da popijem nešto. Seo sam u avion, ušao u kasarnu u devet uveče. Pomislio sam šta me snašlo, stavili me da spavam pored toaleta, a oko mene klinci 17-18 godina. Svi su bili deset godina mlađi od mene. Zvali su me stric”, ispričao je poznati glumac.

Prvi kadrovi: Ovako će Toma Zdravković izgledati na velikom platnu (VIDEO)

Film “Toma” nastao je po scenariju Nikole Pejakovića. Glavna uloga poverena je glumcu Milanu Mariću, dok ćemo uz njega u ulozi Silvane Armenulić gledati Tamaru Dragičević, a Petra Benčinu kao njegovog lekara.

Počelo snimanje filma o Tomi Zdravkoviću: Pogledajte neverovatnu transformaciju Milana Marića (FOTO)

Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (1)

  1. ZA ULOGU DRAGANA NIKOLICA PREDLAZEM MOGA ZETA KOSTU KOJI JE PREKOPIRAN DRAGAN,VOJA NEMA NIKAKVE SLICNOSTI SA DRAGANOM

    Odgovori

Ostavite komentar