Otkrivena velika tajna filma “Toma”: Evo ko će igrati Dragana Nikolića (FOTO)

Toma i čuveni glumac su bili drugari iz kafane

Foto: PrintScreen: Youtube

Snimanje filma i serije o Tomi Zdravkoviću se bliži kraju, a otkriveno je da će bitan deo filma predstavljati Dragan Nikolić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sada je otkriveno da će velikog Gagu Nikolića igrati Vojin Ćetković. Vojin je svoje scene snimao na jednom splavu, a atmosferu sa snimanja podelio je preko društvenih mreža njihov kolega Petar Benčina. Ćetkoviću je društvo pravio Srđan Žika Todorović, koji igra svog oca Boru Todorovića.

Foto: Printscreen/Youtube/
RTS Kulturno-umetnički program – Zvanični kanal

Toma Zdravković i Dragan Nikolić bili su drugari iz kafane. Legendarni pevač je voleo da dolazi u bife Ateljea 212, gde je Gaga provodio dane i noći. Zanimljivo je da je Dragan igrao oca Vojina Ćetkovića u seriji “Porodično blago”. Vojina i Gagu veže i veliko prijateljstvo, o kome je glumac govorio tokom gostovanja u emisiji “Balkanska ulica”.

“Direktno sa jednog snimanja otišao sam u vojsku. Ispratili su me Glogovac i Gaga Nikolić. Gaga mi je dao 100 maraka da popijem nešto. Seo sam u avion, ušao u kasarnu u devet uveče. Pomislio sam šta me snašlo, stavili me da spavam pored toaleta, a oko mene klinci 17-18 godina. Svi su bili deset godina mlađi od mene. Zvali su me stric”, ispričao je poznati glumac.

Prvi kadrovi: Ovako će Toma Zdravković izgledati na velikom platnu (VIDEO)

Film “Toma” nastao je po scenariju Nikole Pejakovića. Glavna uloga poverena je glumcu Milanu Mariću, dok ćemo uz njega u ulozi Silvane Armenulić gledati Tamaru Dragičević, a Petra Benčinu kao njegovog lekara.

Počelo snimanje filma o Tomi Zdravkoviću: Pogledajte neverovatnu transformaciju Milana Marića (FOTO)

Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (1)

Ostavi komentar

  1. ZA ULOGU DRAGANA NIKOLICA PREDLAZEM MOGA ZETA KOSTU KOJI JE PREKOPIRAN DRAGAN,VOJA NEMA NIKAKVE SLICNOSTI SA DRAGANOM

    Odgovori

Ostavite komentar