Počinje prvenstvo u BOKSU, a izrečene su i KAZNE zbog svega što se dešavalo u finalu…

Bilo je dosta bure

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Sportski savez Beograda

Pojedinačno prvenstvo Srbije u boksu počelo je u sredu u Smederevu, uz učešće 50 takmičara i 13 takmičarki.

Prvi put u istoriji pobednici će zaslužiti stipendiju Bokserakog saveza, a takmičenje je ujedno i izborno za reprezentaciju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Finale je na programu u subotu.

Istovremeno, Disciplinska komisija Bokserskog saveza Srbije (BSS) suspendovala je juče na dve godine funkcionere Loznice, koji su “povukli ekipu” u majstorici finala Superlige protiv Radničkog iz Beograda.

Ni “PAUK” im ne bi pomogao da se uzdignu: Poraz Parking servisa u Zlatnoj ligi

Na isti rok suspendovane su sudije sa meča finala između Aleksandra Gligorića i Semiza Aličića, zbog odluke u korist prvopomenutog.

“Na osnovu datih izjava i uzimanja u obzir materijalnih dokaza povodom napuštanja sportskog događaja u Smederevu, na finalu Superlige Srbije u boksu za sezonu 2019/2020. a na osnovu Zakona o sportu kao i Disciplinskog pravilnika BSS, Disciplinska komisija Bokserskog saveza Srbije donela je jednoglasnu odluku (rešenje): Da se članovi BK Loznica, Aleksandar Risimić, Milan Marković i Rade Jovanović suspenduju iz Bokserskog saveza Srbije na period od dve godine, navodi se u saopštenju.

Poznat RASPORED u Formuli 1 za 2021: Jedna trka VIŠE i to na Bliskom istoku, pomerena VN Holandije

Takođe, nakon prijave podnete od strane Marjana Cvetkovića, direktora Bokserske lige Srbije, a povodom bodovanja na finalnom meču između Gligorića i Aličića, gde je pobedu 2:1 odneo Gligorić, a nakon revizije pomenutog meča na sastanku održanom 24.10, gde su domaće sudije glasale 16:3 u korist Semiza Aličića, kao i međunarodne sudije 3:0 u korist takmičara Loznice, Disciplinska Komisija donela je i odluku da se sudije Aleksandar Vučićević i Miloš Danilović suspenduju na period od dve godine, od dana donošenja odluke.

Protiv ovih rešenja, moguća je žalba Stalnom Arbitražnom sudu Olimpijskog komiteta Srbije.

Borovčanin najavio VELIKU ZVEZDU! Nenad pozvao Habiba: Pozdrav za Srbiju, uskoro DOLAZIM! (FOTO+VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar