DA LI STE OVO ZNALI?

Doktor Nestorović se konačno OGLASIO zbog korone! Objavio je ZAPANJUJUĆE podatke o smrtnosti kovida

Pogledajte šta je objavio dr Nestorović

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/E-stock/Miloš Rafailović

Doktor Branimir Nestorović, koji je prema sopstvenom priznanju napustio Krizni štab za borbu protiv koronavirusa jer mu je dosadilo da bude “crna ovca”, objavio je na svom FB podatke o smrtnosti od kovida.

Izvor podataka, kako stoji u Nestorovićevom postu je američki Institut za kontrolu i prevenciju bolesti, nacionalna istitucija u SAD, otprilike kao što je u Srbiji Institut za javno zdravlje “Milan Jovanović Batut”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema ovim podacima, smrtnost od kovida u uzrastu od 0-19 godina je svega 0,00003%.

Dr Nestorović napustio kliniku: Dobio sam ŠUT-KARTU, iz kancelarije sam izneo više od 150 litara alkohola

Nešto veća smrtnost od korone je u populaciji od 20 do 49 godina, gde je smrtnost 0.0002%.

U delu populacije starosti između 50 i 69 godina je 0,005%, dok je najveća stopa smrtnosti među najstarijim građanima – 0,054% (za starije od 70 godina).



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. sve je tačno što je izjavio američki i kanadski advokati su tužili nemačke /*naučnike*/što u korist američkih korporacija za proizvodnju med. opreme šire paniku pcr test registruje svaku anomaliju temperaturu sve vrste upala oštećenje disajnih organa kao i krvnih sudova i pozitivan rezultat ne znači da je virus korona jedini validan test je na krv registruju svaku bakteriju i kojom terapijom se sanira ljudi ko ovce čekaju ispred torlaka a svaki dom zdravlja ima kovid ambulantu gde se za pola sata dobije rezultat na par kapi krvi iz vene

    Odgovori
  2. Hvala Prof. Nestorovicu za tacne-istinite podatke o mortalitetu od COVID-19. Slazem se buduci da i sama radim u bolnici u Svajcarskoj. Prodjecna starost umrlih od COVID-19 je > 75 godina. I sama pratim izjave Predsjedika Tramp ’vjerujem da ce dobiti drugi mandat u Bijeloj kuci. Koleginica

    Odgovori

Ostavite komentar