ŠOK U CRNOJ GORI

Albanski Četnik ruši Krivokapića: Abazovićev ideolog najavljuje PREOKRET, poruka Srbima je očigledna!

Žarko Rakčević je ocenio da je ekspertska vlada najbolje rešenje i da nije dobro da u nju uđu svi predsednici koalicija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Promo

Predsednik Političkog saveta Građanskog pokreta URA, vodeće članice koalicije „ Crno na bijelo“, Žarko Rakčević, ocenio je da je ekspertska vlada najbolje rešenje i da nije dobro da u nju uđu svi predsednici koalicija, koje čine novu većinu u parlamentu Crne Gore.

“Bilo je zalaganje moje i drugih članova političkog saveta da Dritan Abazović bude predsednik te prelazne Vlade i da se nikako ne sme prihvatiti logika osvojenih procenata u raspodeli resora”, rekao je Rakčević, inače Abazovićev ideolog i medijsko-politički tajkun koji kontroliše medije u Crnoj Gori, dodavši da je GP URA građanima obećala ekspertsku vladu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je dodao da “u ovom času nema informacije kakav će biti sastav Vlade”.

Albanski četnik je POBESNEO! Udario je na Krivokapića, Medojevića i Srbe, zbog tih reči nastao je HAOS 

Iako su Srbi masovno glasali za Demokratski front i koaliciju na čijem čelu je Krivokapić i srpske partije dobile najviše glasova, Rakčević, ideolog antisprske politike URA, poručuje da “nije dobro da u vladu uđu svi predsednici koalicija”. Poruka Srbima i Krivokapiću je više nego očigledna. 



Izvor:

Komentari (3)

  1. Apetiti "albanskog četnika" baš porasli! Onaj koji je osvojio najmanje glasova da bude predsjednik vlade, makar i prelazne? Zar to ne govori dovoljno? Srbi, u pamet se!

    Odgovori
  2. Ja vidim da me "nešto"boli I sad mi je jasno da je to zbog debila Abazovića,Krivokapića I ostalih crnogorskih "prijatelja"

    Odgovori
  3. Jasno je da je Abazović " trojanac", a znamo i čiji! Odmah se dalo naslutiti, čovek se nekoliko nedelja šepurio, kao da je oslobodilac...

    Odgovori

Ostavite komentar