OGLASIO SE LAZANSKI

Ambasador Rusije ima VAŽNU poruku: Lazanski OTKRIO šta se promenilo u odnosima Beograda i Moskve

Ovo je njegova procena, tiče se odnosa Beograda i Moskve

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen

Lazanski je istakao da Rusija poštuje vojnu neutralnost Srbije, da im ne smeta put Srbije ka EU ali da “bi ih zaboleleo” ako bi Srbija ušla u NATO.

Ambasador Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski ocenio je da su odnosi Beograda i Moskve izdržali sve testove i da ih potpisivanje Vašingtonskog sporazuma nije narušilo, o čemu svedoči dolazak šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ne znam drugu evropsku zemlju u koju je Lavrov došao dva puta u jednoj godini”, rekao je Lazanski za današnju Politiku i podsetio da je i predsednik Vladimir Putin Srbiju posetio tri puta za četiri godine.

Lazanski progovorio o sukobu Jermenije i Azerbejdžana: Otkrio šta je JEDINO što Turska može da uradi 

“Znam da bi neki krugovi u Beogradu voleli da odnosi Srbije i Rusije dobiju šumove, to su naslovi koji plene pažnju, ali nema tu nikakvog senzacionalizma” rekao je Lazanski i potvrdio da ga niko u Moskvi nije zvao na razgovor posle susreta Aleksandra Vučića sa američkim predsednikom.

“Nije bilo negativnih komentara u vezi sa diverzifikacijom u snabdevanju energijom, uostalom predsednik Vučić je rekao da ćemo kupovati najjeftiniji gas, a to je ruski. Američki tečni gas još nije ni krenuo ka Evropi”, rekao je Lazanski.



Izvor: Agencije

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar