SVE JE REKLA

Dr Darija se HITNO oglasila: U emisiji UŽIVO otkrila je šta će raditi kao ministarka u Vladi Srbije

Pažljivo pročitajte njene reči...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Dr Darija Kisić Tepavčević gostovala je u emisiji “150 minuta” na TV Prva ali nije puno otkrila čime će se sve baviti na mestu ministra za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku u Vladi Srbije.

Na pitanje da prokomentariše izbor za ministra u Vladi Darija Kisić Tepavčević je rekla:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-To je jeste najveći izazov. Ovo ide priča u kontinuitetu sa pandemijom koju imamo. Sve naše obaveze koje obavljamo i koje ćemo obavljati obavljamo u skladu sa pandemijom. Uloga svakog od nas je da spreči da se inficira i da dalje prenosi infekciju.

Doktorka Darija Kisić ulazi u Vladu: Evo koje MINISTARSTVO je dobila, a ovo je njena bogata biografija

-Kada je ministarstvo u pitanju ne želim ništa detaljnije da pričam za sada. To ministarstvo pokriva i one objekte gde je najveća opasnost da se ovaj virus proširi, a to su starački domovi. Tu je i širok spektar drugih delovanja, ali napominjem da u ovom momentu sve treba da posmatramo kroz prizmu virusa, jer ako želimo da se vratimo u normalni život moramo da suzbijemo ovaj virus. Vidite da ne možemo više ni da planiramo godišnje odmore, niko ne planira ni slavlje za Novu godinu, svi su shvatili da je prvi zadatak da se izborimo sa ovim virusom – rekla je Darija Kisić Tepavčević.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar