Prestravio se: Bloger ušao u napuštenu MRTVAČNICU, a onda mu se smračilo pred očima (VIDEO)

Ugledao je otvorene kovčege i nešto još jezivije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/RnK All Day

Bloger i fotograf Džejk Evans dugo je oklevao da li da jednom dođe do napuštenog pogrebnog preduzeća u Besemeru, Alabama, i na kraju i uđe u njega.

Čuo je razne priče o napuštenom prostoru, od kojih većina njih kao da su “pobegli” iz nekog jačeg horor romana.

Pogrebni dom s mrtvačnicom 1992. godine izgradio je Klajd But, a inspiraciju je pronašao u katakombama pa je ukopan u zemlju.

Preduzeće je nudilo različite metode sahrana poput stavljanja pokojnika u veliku komoru u koju je moglo da stane i 8 sanduka. Porodice pokojnika nisu mogle da uđu u tu komoru, već su cveće ostavljale ispred.

Čim je ušao u napuštenu mrtvačnicu, Evans se prepao. U sobi u kojoj su se nalazili lesovi još su stajala tela preminulih!

Kako je Evans ispričao, jedan sanduk je bio otvoren, a u njemu je ugledao kosti bez lobanje. Dodao je da mu je sve nalikovalo na horor film.

“Bilo je ludo, polako smo hodali i gledali iza uglova. Najluđe je bilo kad smo videli leševe kako trunu. Mogli smo da vidimo i tečnosti, jednog dana ta će tela pasti dole. Nešto ovde mora da se napravi sa prostorom, ovako ne može”, rekao je Evans dok je posmatrao jezivi koncept prostorija i stare sanduke oko kojih su trčali pacovi.

Dodao je da je sve vezano za ovo mesto bilo u najmanju ruku šokantno.

Preminulu baku dovezli u mrtvačnicu: Kad je ujutro radnica ušla unutra, pala je kao pokošena na pod



Izvor: Objektiv.rs, Index.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar