NEZAPAMĆENI SKANDAL

Nakon 12 godina Mina Kostić progovorila o TUČI sa Indi: Dobila je jedan NOKAUT, čisto da joj objasnim…

Njih dve ni danas ne govore...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Č. Vukojičić

Na Grandovom festivalu 2008. godine izbio je veliki skandal kada su se potukle pevačice Mina Kostić i Indira Aradinović Indi.

Mina Kostić je srce predala bogu i zna šta hoće: Želim muškarca koji ima novca

Kao glavni razlog sukoba spominjalo se to što je Indi, navodno, bila u vezi sa Mininim bivšim suprugom, Tiosavom Tikom Sretenovićem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iako je od njihove tuče prošlo 12 godina, one i dalje ne govore, a Mina je sada, u emisiji Grand Magazin, progovorila o svemu.

“To je bilo namešteno, ona je nasela na priču novinara. Neću da joj spominjem ime, neću da joj dajem na važnosti, svi znaju o kome se radi. Ja se zbog toga kajem i mnogo mi je žao što sam tada tako odreagovala, ali pošto sam tad bila u jednoj specifičnoj situaciji, prošla sam kao bos po trnju jer sam verovala svim tim ljudima. Verujete nekom i taj neko vam sve uzme na pravdi Boga. Priča da smo se posvađale zbog tog muškarca nema veze za životom, niti to mene interesuje. Ja kad stavim tačku na ljubav ili na prijateljstvo, kod mene više nema povratka”, rekla je Mina u pomenutoj emisiji.

Edita Aradinović uhvaćena u zagrljaju bivšeg muža popularne folkerke! (FOTO)

Kako je napomenula, Indi je jedina osoba sa kojom je došla u fizički sukob.

“Savetovali su je da ona napravi neku priču, da me izazove, i ja sam tada tako odreagovala, bilo mi je jako teško i nisam znala kako drugačije. Bila je mnogo bezobrazna, nije htela da se povuče, vređala me je i, naravno, moja reakcija je bila takva kakva je bila jer je ona na mene nasrnula. Ja se toga stidim. Nisam se nikad posvađala ni sa kim, sve kolege me vole, cene i poštuju. Ni u osnovnoj ni u srednoj školi se nisam svađala ni sa kim, a kamoli potukla, ali ona je dobila jedan nokaut čisto da joj objasnim”, dodala je pevačica.

Tuče, suđenja, pljuvanje, dugovi: Ovo su NAJŽEŠĆE SVAĐE na estradi zbog kojih su prekinuta prijateljstva

“Nemam ja razloga da se bilo kome dokazujem. Nisam ja mafijašica da sad nekog bijem. Ja sam pevala opasnim momcima i nikada nisam imala problem, baš naprotiv, oni su me svi voleli i cenili. I onda dođe tako neka budala koja ne razmišlja glavom i napravi ti problem. Ali ja kažem, iz ove prespektive, to nikada ne bih uradila zato što sam naučila da ljudima praštam i da Boga ima i da on sve stavlja na svoje mesto”, priznala je Kostićeva u Grand Magazinu.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar