Uvek imam ISTI problem kada vodim ljubav: Da li se ovo dešava i drugim ŽENAMA?

Jednu stvar bi volela da iskusi, ali ne uspeva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/javi_indy

Orgazam za mnoge ljude predstavlja veoma bitnu stvar u životu,

Ipak, među ženama ima dosta razlika što se tiče ovog seksualnog iskustva.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Poznato je da žene mogu da iskuse više orgazama od muškaraca, ali ima i onih koje ne mogu uopšte da dostignu ovaj nivo uzbuđenja.

Višestruki orgazam je nešto o čemu mnoge žene maštaju, ali ne mogu sve i da ga dožive.

“Imam 28 godina i već 5 godina sam u braku. Moj muž je jedini seksualni partner kojeg sam imala u svom životu. Seks nam je, generalno, odličan, ali imam jedan problem. Čitala sam o tome kako žene mogu da imaju višestruke orgazme, a ja nakon orgazma ne mogu da nastavim sa seksom. Previše mi je naporno, a često i bolno, a jako bih volela da nastavim”, kaže ova žena.

Foto: Freepik/yanalya

Ona je rekla da nikada nije uspela da nakon jednog orgazma nastavi dalje, bez obzira da li masturbira ili upražnjava regularan seks.

“Mogu da nastavim samo toliko dok moj muž ne završi svoj deo, ali i to predstavlja pravu frustraciju. Ne volim to što uvek osećam neku vrstu neprijatnosti posle prvog orgazma. Da li je to normalno i da li se to dešava svim ženama? Volela bih da znam odgovor”, pita se ova žena.

Foto: Pexels/freestocks.org

Eksperti za veze i seksualne odnose sa portala Slate, su je posavetovali da nakon orgazma nastavi sa nekim drugim erotskim aktivnostima, koje neće uključivati penetraciju, kako bi malo oporavila telo, pa tek nakon nekoliko minuta da proba da nastavi.

Takođe, rekli su da je moguće da neke žene ne mogu da iskuse višestruki orgazam i da ako oseća bol, ne bi trebalo na silu da pokušava.



Izvor: Objektiv.rs, slate.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar