Ćerka i familija nisu ga prepoznali: Zavisnik podelio slike kad je bio narkoman, pa posle SKIDANJA (FOTO)

Kada je dotakao dno i nakon što mu je i organizam digao ruke, doneo je najvažniju odluku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Printscreen/Hunter Shepard/metro.co.uk

Kažu na Ostrvu da je ovo jedna od najneverovatnijih transformacija zavisnika od droge poslednjih godina, te da primer Hantera Šeperda može da probudi i neke druge koji se još muče sa ovom bolešću.

Hanter Šeperd iz Zapadne Virdžinije punih 10 godina je koristio heroin i kristal met, čak i kada mu je žena zatrudnela i rodila ćerkicu.

Imao je puno razloga i motiva da odustane od droge, ali nije mogao. Mučio se, kaže da je čak bar tri godine uzimao samo iz navike, a da je i telo poručivalo da prekine.

Žena ga je zbog droge izbacila iz kuće pa je živeo na ulici ili u starom, napuštenom automobilu. Pre tačno dve godine dotakao je dno.

Hanter u 2020. godini – drugi čovek! Foto: Facebook printscreen/Hunter Sheperd/metro.co.uk printscreen

Svi su mu okrenuli leđa, a organizam je počeo da otkazuje. Otišao je u specijalnu bolnicu i tri meseca proveo na “čišćenju”.

Rezultat je bio zapanjujući – iz bolnice je izašao čist, nasmejan i pozitivan čovek koji je usled oporavka organizma čak nabacio i 15 kilograma.

Ovog oktobra Hanter slavi dve godine kako ne koristi droge. U međuvremenu se ponovo povezao sa suprugom i ćerkom, a familija kad je došla da ga vidi, plakala je od uzbuđenja što je po prvi put posle dugo vremena podsećao na onog lepog momka iz prošlosti.

Zar je ovo isti čovek? Posle šišanja i brijanja, muškarac se pretvorio u tinejdžera (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Metro.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar