Zvezda izdala novo SAOPŠTENJE: “Za sve navedeno borimo se već mesecima, zbog dobrobiti cele lige” (FOTO)

Skuština svih klubova regionalnog takmičenja zakazana je za 3. novembar

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaški klub Crvena zvezda objavila je saopštenje povodom poziva da učestvuje na Skuštini svih klubova regionalne ABA lige 3. novembra u Zagrebu koje prenosimo u celosti:

“KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je dana 20.10.2020. godine dobio poziv na sastanak, (u dopisu navedeno kao Skupština) svih klubova ABA lige, koji bi trebalo da bude održan 03.11.2020. godine u Zagrebu, uz prisustvo predstavnika svih klubova.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U cilju pravilnog i pravovremenog informisanja javnosti, KK Crvena zvezda dostavlja na uvid javnosti dopis i poziv na “sastanak” u Zagrebu, i zvaničan odgovor KK Crvena zvezda sa predloženim dnevnim redom, jedinim mogućim, ukoliko svi mi kao klubovi, vlasnici ove lige želimo da nastavimo da funkcionišemo u skladu sa zakonom i pravom.

KK Crvena zvezda podseća da se za sve navedeno u pozivu Dragana Bokana, bori već mesecima, za dobrobit cele lige, klubova i košarke koja od postojanja i normalnog i zakonskog funkcionisanja ABA lige, može da ima samo korist.

 

Naš klub će i narednom periodu nastaviti da informiše javnost o dešavanjima u ABA ligi i preventivno delovati na sve pokušaje opstrukcije, dezinformacija i delovanja pojedinaca u korist samo uskih ličnih interesa”, stoji u saopštenju KK Crvena zvezda.

Potvrdio na društvenim mrežama: Veliko pojačanje Zvezde STIGLO u Beograd (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar