Bivši kapiten crveno-belih pojačao Budućnost: Poznato je šta OSEĆAM prema Zvezdi, ali želim ABA trofej

Novi igrač Budućnost Volija Luka Mitrović rekao je da su njegova osećanja prema Crvenoj zvezdi poznata, ali da to ne umanjuje njegovu želju da sa "plavima" pokuša da osvoji regionalnu ligu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/printscreen youtube

Mitrović je nekadašnji kapiten Zvezde, a rivalstvo dva kluba je poslednjih godina bilo puno naboja.

“Dobro mi je poznata ekipa, okruženje, liga. Ambicije su već pokazali na terenu, jer su odlično startovali u ABA ligi. Sve se poklopilo. Prava šansa da se posle nekoliko godina ne baš očekivanih, vratim na meni dobro poznatu scenu”, kazao je Mitrović za Mocartsport.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je istakao da se raduje predstojećim izazovima.

“Koliko god se trudite da se izolujete, naravno da reakcije dođu do vas. Nisam ni prvi, a verujem ni poslednji igrač koji je igrao za Zvezdu i Budućnost, a i ne mali broj igrača je nosio dresove dva najveća beogradska rivala. Ne bih želeo da se bilo kome pravdam, jer prvo, ne bi bilo pošteno prema Budućnosti koja je reagovala čim joj se ukazala mogućnost da me angažuje. Moja osećanja su poznata. To, ipak ne umanjuje moju želju kao profesionalca, a mislim da sam to potvrdio tokom karijere, da pružim maksumum u timu čiji sam član. Okrenut sam i radujem se novim izazovima. Uradiću sve što je do mene da Budućnost osvoji trofeje”, rekao je Mitrović.

“Zašto ne igraš za Hrvatsku?”: Hezonja odgovorio na pitanje i ŠOKIRAO javnost (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar