PRIZNANJE

Vesna Zmijanac tvrdi da zbog Kemiša niko nije hteo da radi sa njom, a evo KAKAV je u krevetu!

Folk zvezda otkrila zašto Zorica čuva Kemiša

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube

 Pevačica Vesna Zmijanac i harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš burno su se rastali 1987.godine, a folk zvezda je posle toga imala problem da nađe nove saradnike.

“Nevera moja” je poslednji album Miroslava Aranđelovića Kemiša. Pardon, Miroljuba. Posle toga više nijedan nije snimio, jer smo se razveli. A ostali kompozitori su se solidarisali s njim, pa niko nije hteo da sarađuje sa mnom. Jedino je Dragan Stojković Bosanac pristao, rekao je: “Ja ću da ti snimim”, ispričala je Vesna u emisiji “Ide Mile” na RTS.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tada su kružile priče da je razlog razvoda braka folk zvezde 1987. godine upravo kompozitor Dragan Stojković Bosanac.

Vesna Zmijanac i pokojni Nino bili u VEZI? Tajnu otkrila njegova ćerka: Ona ga je UPROPASTILA…

“Dragan Stojković Bosanac i ja bili smo dugogodišnji nerazdvojni saradnici, i u poslu, i privatnom životu. Čak sam ga pozvao da svira na ploči moje tadašnje supruge Vesne Zmijanac. Bosanac nam je bio kućni prijatelj i nikada ne bih pomislio da će nam se on umešati u brak, a naknadno sam saznao da me je Vesna varala s njim”, izjavio je svojevremeno poznati harmonikaš.

Zorica i Kemiš u izolaciji drastično SMRŠALI: Pevačica otkrila i oko čega se najviše SVAĐAJU!

Vesna je svojevremeno na sva usta hvalila čoveka sa kojim je provela u braku tri i po godine. Pevačica je otkrila detalje iz spavaće sobe i izjavila da je Kemiš sjajan i u krevetu, a ne samo u poslu.

“Kemiš je u krevetu isti kao i sa harmonikom – sjajan. On odlično svira, a isto tako vodi ljubav. Ali Zorica (Brunclik, prim. aut.) ga ne čuva zbog toga, već zato što je Miroljub dobar i plemenit čovek “, govorila je Zmijančeva.

N.P.

Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar