“Crna” Danijela rasturila muškarcima 4 braka, a onda je prešla na žene: Za sve je kriva porodična TAJNA

Bilo joj je bitno samo da razdvoji parove

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: adevarul.ro/Printscreen

U selu kraj rumunskog grada Kluža meštani su, videvši je u novinama, svoju komšinicu prozvali “crna Danijela”.

Nadimak kao da je stvoren za Danijelu Stintu (28) koja je u prethodnih nekoliko godina uspela da razvede četiri bračna para i natera tri devojke da se zaljube u nju. A sve zbog jedne porodične traume.

“Crna” Danijela je u mestima oko Kluža prethodnih godina imala muškarce kojima je bila svesno ljubavnica jer je to isto radio njen otac svojevremeno sa majkom. Varao ju je godinama a da žena, kao i Danijela i brat ništa nisu posumnjali. Doduše, oni su bili baš deca, pa i nisu umeli da prepoznaju znakove kad roditelji lažu i varaju jedni druge.

Sve u svemu, Danijela je nesvesno prihvatila tokom odrastanja taj model ponašanja u emotivnim odnosima i, što je potvrdila jedna žena psiholog za portal adevarul.ro, to joj je verovatno bio način da se sveti muškarcima za ono što je otac priredio majci.

Majka uhvatila sina da vara devojku, pa ga TAJNO SLIKALA: On otkrio sve i jednim gestom je šokirao

Danijela je provrtela četiri muškarca za kratko vreme oko malog prsta, da su ili odlazili za njom i rušili brakove, ili su ih njihove žene otkrivale u aferama, pa bi zajedničkom životu došao kraj.

Kao da joj to nije bilo dovoljno, Danijela je, kao biseksualka, nastavila da osvaja, samo sada i druge žene. Bila je sa tri u vezi, ali posle jedne pronevere novca tokom odnosa sa devojkom, Danijela je privedena.

To joj je bio prvi put da se sukobila sa zakonom, pošto ništa sporno prethodno nije primećivala u onome što je namerno radila – razdvajala parove.

Prilikom gubitka poverenja partnerke, Danijela se slomila i priznala joj ono što je bilo očigledno. Da celog života smišljeno uništava simpatijama živote kako bi to nadomestilo tugu koju je osetila kada je shvatila da će joj se otac i majka razvesti. To otvaranje (iako ju je partnerka napustila) delovalo je oslobađajuće na Danijelu koja je posle toga otpočela novu, normalniju fazu života.

Štaviše, pred početak epidemije koronavirusa, odselila se u Đenovu gde radi u jednoj prodavnici.

Majka četvoro dece se razvela i potrošila svu njihovu UŠTEĐEVINU na operacije: Sada izgleda OVAKO (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar