PONOVO ŠOKIRAO

“Ovo nema veze sa koronom”: Doktor Nestorović UDARIO na moćnog Amerikanca, pa poslao Srbima važnu poruku

Doktor ovog puta nije iznosio informacije u vezi sa koronavirusom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Danilo Krša

Poznati pulmolog Branimir Nestorović ponovo je iznenadio javnost u Srbiji.

Nestorović ovog puta nije iznosio informacije u vezi sa koronavirusom već je na opšte iznenađenje na svom profilu na Fejsbuku podelio tekst sa jednog stranog portala u kome je između ostalog navedeno kako je vladika Artemije smenjen jer svojevremeno nije hteo da blagoslovi tadašnjeg potpredsdnika SAD Džozefa Bajdena manastiru Visoki Dečani.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Bajden, podsećanja radi, trenutno učestvuje u predsedničkoj trci za Belu kuću, a protivkandidat mu je aktuelni predsednik Donald Tramp.

Tekst koji je Nestorović javno podelio je objavljen pod naslovom: “Pre nego što je Bajden odradio Ukrajinu, bio je Irak, a pre njega bila je Srbija”. Opširna analiza sadrži čitav niz Bajdenovih grehova: od bombardovanja Srbije, preko krvoprolića u Iraku, do ukrajinskih afera u koje su umešani njegov sin i on.

Ovo nema veze sa koronom, ali pričitajte kako je vladika Artemije smenjen na zahtev generala Ficdzeralda, jer nije hteo da da blagoslov poseti Bajdena Dečanima. Za Srbe koji mrze Trumpa

Posted by Branimir Nestorović on Недеља, 18. октобар 2020.

Ovo smo svi čekali: Dr Nestorović se konačno pojavio na televiziji i otkrio PRAVI RAZLOG svog nestanka 

Nestorović najstrašnije ŠOKIRAO Srbiju: Pogledajte šta je rekao o maskama!

– Ovo nema veze sa koronom, ali pročitajte kako je vladika Artemije smenjen na zahtev generala Ficdžeralda, jer nije hteo da da blagoslov poseti Bajdena Dečanima. Za Srbe koji mrze Trampa – napisao je Nestorović na Fejsbuku.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar