Pogledi su vam se sreli, ali… Evo kako da je testirate i proverite da li joj se ZAISTA sviđate

Tajne privlačnosti ipak nisu tolika misterija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/ansiia

Da su žene nadmoćniji pol, jasno je većini muškaraca.

A to dokazuje i činjenica da jači pol mnogo lošije tumači signale koje dobija od druge strane, i muškarcima u proseku treba mnogo više vremena da bi shvatili da li se sviđaju nekoj ženi ili ne.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Postoji mnogo jasnih ženskih signala da ste privukli njenu pažnju, a najvažniji su ponovljeni brzi pogledi.

A u praksi bi to izgledalo ovako:

“Muškarce često zbunjuju ženski signali, ali postoji jednostavan test. Na primer, nalazite se u punom klubu i učinilo vam se da je žena brzinski pogledala u vašem pravcu, nasmešila se pa skrenula pogled. Ako želite da se uverite da li je zaista gledala u vas, promenite mesto, i ako vas ponovo pogleda i nasmeje vam se, to je već dobar znak i podsticaj da joj priđete”, navode Džon i Džuli Gotman, autori knjige “Muški vodič za žene: Naučno dokazane tajne o tome šta žene zaista žele”.

Foto: Freepik/svetlanasokolova

Takođe, Gotmanovi razbijaju još jedan mit, i napominju da u većini slučajeva nije bitno kako izgledate. Mnogo je važnije da pokažete ljubaznost i zainteresovanost.

Foto: Freepik/master1305

Žene vole i kada je muškarac dobar slušalac i kada je strastveno zainteresovan za nešto. A jedna od najprivlačnijih muških osobina za dame je smirenost, i jedna studija je utvrdila da su ženama mnogo zanimljiviji muškarci sa nižim nivoom kortizola, hormona stresa.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar