Dragiša Mitić Gile oduzeo sebi život zbog DUGOVA: Porodici ostavio potresno OPROŠTAJNO pismo

Novi detalji tragedije pevača iz Titela

Foto:Privatna arhiva

Pevač Grand produkcije, Dragiša Mitić Gile izvršio je samoubistvo pre dva dana, u rodnom mestu Knićanin, kod Titela…

Kako se navodi, Gile je digao ruku na sebe zbog dugova, a za sobom je ostavio suprugu i dva sina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njega je obešenog, u staroj i napuštenoj kući u kojoj su nekada živeli njegovi roditelji, pronašao rođeni brat, piše Alo.

“Niko ne može da veruje da Gileta više nema. Celo selo plače za njim. I ne samo ovo naše, već i sva susedna. Da krenete redom od kuće do kuće, nećete naići ni na jednog domaćina koji ga nije poznavao i voleo. Čuli smo da ga je brat pronašao obešenog u kući njihovih roditelja koji više nisu živi”, rekao je za Alo jedan od meštana sela u kojem je Gile živeo, a onda nastavio.

Foto:Printscreen/Youtube/HaloHaloGrandTv

“Bio je omiljeni pevač na svim seoskim veseljima. Bukvalno, nijedno slavlje nije moglo da se zamisli bez njegove pesme. Pevao je na gotovo svim svadbama koje su se odvijale u ovim krajevima”, rekao je on.

Kako kaže, svi će ga pamtiti kao veselog, dobrog i poštenog čoveka.

“Gile se ubio zbog dugova. Dugovao je zelenašima. Kamata je rasla iz dana u dan, a on prihoda nije imao. Zbog koronavirusa nigde nije nastupao, a i žena mu je ostala bez posla iz istih razloga”, ispričao je izvor pomenutog lista, blizak ovoj porodici.

Evo ko je pevač koji se obesio u Titelu: Voleo je muziku, svirao harmoniku i pevao 20 godina (VIDEO)

Kako je rekao, supruga nesrećnog pevača bavi se ukrašavanjem prostora za slavlja, a kako su i ona otkazana zbog pandemije, tako je i ona ostala bez sredstava za život.

Gile, inače otac dvojice sinova od kojih je jedan nedavno završio srednju školu, zadužio se kod zelenaša, jer u banci, kao nezaposlen, nije mogao da digne kredit.

“Uzeo je neke pare od tih ljudi, ne znam koliko tačno… Velika je bila kamata u startu, a znao je i da sa takvim ljudima nema šale, ali se nadao da će posao krenuti i da će uspeti da se iščupa”, ispričao je  izvor blizak pevaču.

Gile je navodno svojoj porodici ostavio oproštajno pismo u kojem je napisao sve ono što nije imao snage da im kaže u oči. Objasnio je svoj postupak i odluku, te zamolio za oproštaj.

Izvor: Objektiv.rs, Alo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (15)

Ostavi komentar

 1. I šta je uradio? Ostavio ženi i sinovima da vraćaju njegove dugove. Kako nije mislio kako će sad njima biti i da li mogu vratiti te dugove? Sa njegove strane sebičluk i kukavičluk!!!

  Odgovori
  • Ne kažu dzabe Jevreji
   “Da bogda imo pa nemo.”

   Sa mišlju, oprostiće zelenaši dug porodici,uložio je svoj život ,ne znajući da zelenaši nemaju dušu.

   Odgovori
 2. Sa tim skotovima zelenašima se postupa drugačije.Kada budu na okupu dodješ da im vratiš novac i rešiš problem sebi i drugima.

  Odgovori
 3. Nešto tu ne štima. Niko se ne zadužuje kod zelenaša da bi prehranio porodicu, već da bi pokrio neke velike dugove koji su obično stečeni kockom , ili lošim ulaganjem , .Ako su ga baš svi toliko voljeli, nadaleko , kako nije imao od koga da posudi novac .Sad je kao ostavio porodicu u još većeoj bedi i dugovima.

  Odgovori
 4. To se u mom kraju resava drugacije! Kada dodju da naplate dug, nikad se vise zivi ne vrate, e onda oduzmes zivot sebi! Tako se to radi u mom kraju!!!

  Odgovori

Ostavite komentar