Evo ko je pevač koji se obesio u Titelu: Voleo je muziku, svirao harmoniku i pevao 20 godina (VIDEO)

Ova tužna vest potresla je javnost...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Javnost je danas potresla vest da je naš poznati pevač, Dragiša Gile Mitić izvršio samoubistvo.

Kako smo nezvanično saznali, Gile se obesio u rodnom Knićaninu kod Titela, a razlozi su verovatno dugovi u koje je pevač zapao…

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tragedija u Titelu: Obesio se naš poznati pevač

Dragiša Mitić Gile bavi se muzikom već 20 godina, a svoje poslednje tri pesme izdao je za Grand produkciju. Pored pevanja svirao je i harmoniku, a u komponovanju svoje poslednje pesme i sam je učestvovao.

“Dolazim iz Knićanina kod Titela. Svaki kraj ima nešto svoje, postoje lokalne pesme. Pronalazim se u pesmama koje pevam, ali publika je ta koja diktira tempo. Što se tiče pesme volim da je veselija”, rekao je jednom prilikom u emisiji “Grand Magazin” i dodao:

Foto:Printscreen/Youtube/HaloHaloGrandTv

“Za Grand sam počeo da snimam 2015 godine, a u ovom poslu sam 20 godina, tako da imam staža. Što mi kažemo, najviše tezgarim na svadbama i veseljima, po kraju gde živim, Beograd normalno. Radim i preko, u Austriji.”

Gile se tada osvrnuo i na svoje muzičke početke.

“Bio sam mali i nekako me harmonika jako privlačila, umem da je sviram. Tako sam počeo da pevam.”, rekao je Gile nedavno u emisiji “Grand magazin”, a čitavo gostovanje možete pogledati u sledećem video prilogu.

M.M.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar