Svetlanu palilo da spava samo sa NEVINIM momcima, a onda je napravila KOBNU grešku i više joj se ne živi

Nije primetila jedan detalj zbog čega joj se sve promenilo u životu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/s.zyantseva

Svetlana Zjanceva (37) iz Sočija imala je neobičnu naviku, više neku vrstu fetiša da je uzbuđuje samo seks sa momcima koji su nevini.

Međutim, posle nekoliko, po nju veoma uspešnih susreta sa njima, doživela je jedan fatalan posle kojeg je objavila ispovest na jednom forumu, prenosi rambler.ru.

Zbog dečka sam pristala na ORGIJE, svake nedelje smo imali ČETVORKU, a sada on želi još nastraniju stvar

Svetlana je oduvek imala sklonost ka mlađim muškarcima tako da je posle napunjene 30. godine tražila samo takve. Još kad bi otkrila da su nevini, jedva je čekala da ih odvuče u krevet i “nauči” ih tajnama dobrog seksa.

“Bili su mladi, neiskusni ali željni svega toga. Meni se to sviđalo jer sam se dva puta razočarala u starije, iskompleksirane i opterećene muškarce. Sa ovima nisam imala šta da izgubim niti da puno razmišljam. Želeli su samo mene i moje telo i to je to. Ali u jednom slučaju sam se grdno prevarila. Bio je to jedan momak sa sela. Veoma zgodan i snažan. Imao je 19 godina i nikada nije bio sa devojkom”, kaže Svetlana.

Sreli su se u kafiću gde je bio sa dva druga, a ona sa prijateljicom.

“Otišli smo posle kod mene kući. Legli smo u krevet i vodili ljubav nekih desetak minuta. Tresao se od uzbuđenja. Sve žile su mu iskočile, bio je jako crven u licu, a onda je sve stalo. Nisam primetila da mu nije dobro, iako sam bila na njemu. Doživeo je srčani udar i odvezen je u bolnicu. Tamo je iste večeri preminuo. Nisam mogla da verujem. Doktori su rekli da je bio isuviše uzbuđen i napet, njegovo srce to nije moglo da podnese jer se ni sa čim takvim dosad nije sreo”, objašnjava Svetlana.

To se dogodilo pre godinu i po dana. Svetlana od tada nije imala ni avanturu za jednu noć, a kamoli vezu. Mesecima nije mogla da se oporavi od šoka.

Danas priželjkuje normalnu vezu i brak, a susrete sa nevinim muškarcima ostaviće ipak nekoj drugoj ženi.

NESTALA Tatjana, celo selo je traži: Kod šume ostavila torbu i telefon, porodica KRIJE rešenje misterije?



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar