IMAO SREĆE

Bora Drljača nije ni znao da mu je karijera zamalo UNIŠTENA zbog jedne dojave: Spasao ga je ON!

U to vreme ovo se ozbiljno kažnjavalo!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Bora Drljača

Životna priča pokojnog Bore Drljače mnogima je naterala suze na oči, ali ipak neki detalji vezani za njegovu karijeru ostali su nepoznati.

Znate li zašto se Bora prezivao Drljača? Iza svega stoji jedno UBISTVO

Ipak, penzionisani operativac DB-a, Boža Spasić, za Kurir je otkrio još jednu stvar koju gotovo niko nije znao, a tiče se Borine karijere.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Boru Drljaču smo našli u kafani “Evropa”, negde oko štajge u Minhenu 1986. Pevao je sadam dana za 5 hiljada maraka! U kafani naši gastarbajteri, lopovi i lopovčići, dangube, cinkaroši svih mogućih službi i policija, pijanci… Bora peva svoj repertoar i ljudi uživaju”, počeo je priču SPasić za pomenuti medij.

Oboje u borbi za zdravlje: Borina supruga umrla od RAKA pre dve godine, ona mu je bila najveća LJUBAV!

“Međutim, jedan pijanac naručuje partizansku pesmu “Zlatibore širi grane”. Bora se nećka, ali je otpeva. Po povratku u Beograd zatiče me depeša iz Sarajeva. Piše kako je estradni pevač Bora Drljača u kafani u Minhenu pevao četničke pesme. Pomislih ‘šta ti je naš narod’. Depešu bacih u korpu za djubre”, zaključio je Boža Spasić za Kurir.

Inače, u to vreme svi koji su u inostranstvu pevali četničke pesme četničkoj dijaspori, po povratku u SFRJ bili bi zabranjeni na svim radio stanicama i televizijama.

Bora Drljača bio je prava FACA na Tviteru: Njegove ŠALE često su nas zasmejavale do suza (FOTO)

Ipak, kako se navodi, ova dojava o Bori je bila lažna. Tada to nije bilo neuobičajeno, a Bora je imao sreće da je Spasić bio na licu mesta, te da je znao da on nije pevao četnicima.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar