OPSTALO PRIJATELJSTVO

Prijateljice i posle PRIJATELJA: Kako danas izgledaju zvezde NAJOMILJENIJE serije? (FOTO+VIDEO)

Kakav im je bio privatan život tokom snimanja?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ Dreamer1422

Omiljena serija “Prijatelji” zadržala je na okupu jedan deo ekipe i to ženske.

Naime, glumice Kortni Koks, Lisa Kudrov i Dženifer Aniston i dalje neguju svoje prijateljske veze i nakon toliko godina od snimanja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Budući da je serija doživela neverovatnu popularnost, glumice koje su nas zabavljale nisu dozvolile da ih slava ponese i da se raziđu uživajući u sopstvenoj popularnosti i novcu koje su zaradile.

Nedavno su se pojavile i u jednoj emisiji i oduševile publiku.

Podsetimo se, Lisa Kudrov se nakon snimanja serije povukla zbog poremećaja sa kojim se susrela, a to je da je u realnom životu glumica znatno nižeg samopouzdanja od lika koji je tumačila. Problem je bio do te mere izražen da nije sebe mogla da gleda, te je prestala da prati seriju.

Kortni Koks je zasmejavala milione gledalaca dok je igrala ulogu Monike u “Prijateljima”, u privatnom životu odvijala joj se prava drama. I dok je morala pred objektivom biti nasmejana, iza kamere Kortni je lila suze. Pokušavala je da proširi porodicu, ali u tome nije uspevala. Naime, u to vreme imala je nekoliko spontanih pobačaja.

U seriji smo obožavali Rejčl, ali malo ko zna da je Dženifer Aniston do ove uloge došla trnovitim putem. Glumica je pre nego što se ostvarila u kinematografiji radila razne poslove, a onaj koji ističe da joj je bio najteži jeste posao kurira na bicikl u Njujork Sitiju.

View this post on Instagram

I understand masks are inconvenient and uncomfortable. But don’t you feel that it’s worse that businesses are shutting down… jobs are being lost… health care workers are hitting absolute exhaustion. And so many lives have been taken by this virus because we aren’t doing enough. ⠀ ⠀ I really do believe in the basic goodness of people so I know we can all do this ? BUT still, there are many people in our country refusing to take the necessary steps to flatten the curve, and keep each other safe. People seem worried about their “rights being taken away” by being asked to wear a mask. This simple and effective recommendation is being politicized at the expense of peoples’ lives. And it really shouldn’t be a debate ?? ⠀ ⠀ If you care about human life, please… just #wearadamnmask ? and encourage those around you to do the same ❤️

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Danas ove divne dame i dalje nastavljaju tradiciju “Prijatelja” i iza kamera iako su karakterno potpuno različite.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar