HOROR

Hrvat ISKASAPIO BRATA na njegov rođendan! Policija zatekla jezivu scenu: Kupatilo je izgledalo kao klanica

- Kupatilo je izgledalo kao klanica - rekao je za nemački "Bild" jedan policajac

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay

U nemačkom gradu Emering kod Minhena juče je uhapšen tridesetogodišnji hrvatski državljanin zbog sumnje da je mačetom ubio svog tri godine starijeg brata.

Prema pisanju minhenskog lista “Zidojče Cajtung”, braća su se posvađala u sredu uveče. Komšija je u kupatilu uveče pronašli telo tridesetrogodišnjaka i tada je pozvao policiju i hitnu pomoć, prenosi “Index.hr”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kupatilo je izgledalo kao klanica – rekao je za nemački “Bild” jedan policajac.

Nemački list piše da su braća živela zajedno, a istražitelji pretpostavljaju da je došlo do svađe između njih dvojice i sestre tokom koje je mlađi brat mačetom naneo smrtonosne povrede starijem bratu.

Prema izjavama komšija koji žive u ovoj inače mirnoj četvrti, braća su se često svađala otkako im je otac preminuo. Bili su zaposleni u obližnoj trgovinskoj radnji.

Najnoviji detalji STRAVIČNOG UBISTVA u Nišu! Ubijeni Draško je bio vredan čovek, radio je sa mnogo volje

Od sablji do sačmarice

Mlađi brat je u sredu slavio rođendan. Jedan prijatelj je ispričao da su te večeri pili puno alkohola. Dodao je i da su se braća često tukla, kao i da su u stanu imali ceo arsenal oružja, od sablji do starih sačmarica.

Ovo je Milan (41) koji je ubio Mariju, pa sebe: Otkriveno šta se dešavalo u AUTOMOBILU SMRTI u Pančevu

“Sve je bilo potpuno normalno”

Jedan komšija je ispričao da je mlađi brat bio razumniji, da je pazio na oca kada on više nije mogao da radi kao vozač autobusa.

– To je vrlo tragično. Obojicu sam video juče i pozdravili smo se na ulici, sve je bilo potpuno normalno – rekao je sused.



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar