SRCE DA TI STANE

Sve Dačićeve SEKSI CICE! Neke su bile i na sajtovima za odrasle, pogledajte njihove FOTOGRAFIJE

Lider SPS je neko ko prema pisanju medija ima najviše cica u svojim redovima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: printscreen Instagram

Pravi medijski bum napravljen je juče kada je Ana Grozdanović “udarila” na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, opet su mediji preneli naslov sa početkom “Dačićeva seksi cica”, što nije prvi put da se mlade, atraktivne socijalistkinje koje iskoče u prvi plan tako u medijima nazivaju.

Čim se neka mlada, obrazovana devojka pojavi ispred Socijalističke partije Srbije i još se slika sa liderom socijalista Ivicom Dačićem, odmah joj se prišije etiketa “Dačićeva seksi cica”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ana Grozdanović koja je u jeku pregovora o formiranju nove Vlade Srbije napravila veliki gaf i kao neko od prepoznatljivih lica SPS-a provocirala ni manje, ni više nego predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Instagramu gde je veoma uticajna, jer je prati preko 100.000 ljudi poslednja je u nizu “Dačićevih seksi cica”.

SKANDAL! Dačićeva SEKSI CICA provocira Vučića, uradila je nešto što nikako nije smela (FOTO)

Baš zbog tog naziva predstavljamo vam sve devojke koje su tako nazivane, a krenućemo upravo od poslednje u nizu tako prozvane – Ane.

1. Ana Grozdanović

Pravnica iz Niša, u poslednje vreme više je nego aktivna kada je SPS u pitanju i bila je skoro na svim dešavanjima koje je partija imala, naročito u predizbornoj kampanji. Popularnost je pre svega dobila zbog svog izgleda i “uticaja” na društvenim mrežama.

Pogledajte njene slike:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Grozdanovic SPS (@anagrozdanovicc) дана

2. Dubravka Kralj

Bila je iznenađenje socijalista na izbornoj listi, gde je zauzela visoko pozicionirano treće mesto sa samo 26 godina. Završila je Pravni fakultet i jedna je od najmlađih narodnih poslanika u aktuelnom sazivu Skupštine Srbije.

Pogledajte njene fotografije:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dubravka Kralj (@dubravkakralj) дана

3. Dijana Radović

U centar medijskog neba došla je prilikom polaganja zakletve u Skupštini Srbije kada se pojavila u uskoj crvenoj haljini koju su svi komentarisali. Zbog ove popularnosti na društvenim mrežama zbog haljine mlada SPS-ovka (29) iz Priboja odmah je ekspresno dobila naziv “Dačićeva seksi cica”.

Pogledajte njene fotografije:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

?? @omladinasps @socijalisti #ivicadačić

Објава коју дели Dijana Radovic (@radovicdijana9) дана

4. Jelena Samardžić

Ona se među prvima probila do naziva “Dačićeva seksi cica”, a samo zato što je na svojim profilima javno iskazivala ljubav prema Ivici Dačiću, farbala nokte u boje SPS-a, ali i objavljivala fotografije u provokativnom izdanju.

Pogledajte njene slike:

5. Maja Pavlović

U poslednje vreme povukla se iz javnosti. Nekadašnja mis bikini fitnesa, medicinski radnik zbog svog atraktivnog izgleda dobila je naziv “Dačićeva cica”. Koliko je dobro izgledala najbolje govori i podatak da je neko ukrao njene fotografije i okačio ih na sajt za odrasle.

Pogledajte njene fotografije:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

?? #greece #evia #bikinifitness #bikinimodel #fitmom #mom #fit #fitnessmodel #fitnessmotivation

Објава коју дели Maja Pavlovic IFBB Bikini (@majapavlovicifbb) дана

6. Stefana Miladinović

Povukla se iz politike, za sada. Priča se da je čak i izašla iz stranke. Pravo iznenađenje je bilo to što je nije bilo među kandidatima socijalista na izbornoj listi, a važila je za poslanicu iz SPS britkog jezika i oštrog uma.

Pogledajte njene fotografije:

Ako smo neku devojku zaboravili podsetite nas u komentarima.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar