NEOČEKIVANO!

SKANDAL! Dačićeva SEKSI CICA provocira Vučića, uradila je nešto što nikako nije smela (FOTO)

U jeku pregovora o formiranja nove Vlade Srbije i pitanja hoće li SPS biti deo buduće koalicije Ana je napravila veliki gaf

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: printscreen / Instafram / Tanjug / Sava Radovanović

“Dačićeva lepotica”, “Dačićeva seksi cica”, “Dačićeva uzdanica”, su samo neki od nadimaka medija u Srbiji kada žele da oslove Anu Grozdanović, pravnicu iz Niša, ali i članicu Socijalističke partije Srbije, poznatu pre svega po svom izgledu, ali i kao mlada nada socijalista.

Ipak, Ana je juče, u jeku pregovora o formiranja nove Vlade Srbije i pitanja hoće li SPS biti deo buduće koalicije napravila jedan veliki gaf, a “udarila” je direktno na predsednika Srbije i lidera SNS Aleksandra Vučića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovih dana u javnosti se pojavila dvadesetpetogodišnja aktivistkinja Socijalističke partije Srbije iz Niša koja je prava lepotica. Ona je veoma uticajna na društvenim mrežama, a na Instagramu je prati preko 100.000 ljudi. 

PANIKA! Ministri iz SPS u strahu, napravili su veliku grešku i krive Dačića što ostaju bez FOTELJA

Baš na tom Instagramu, gde je zaista uticajna udarila je, neko bi rekao ni manje ni više nego na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Posle svakog formalnog sastanka, prvo što uradim, jeste skidanje kravate. Razumem “Ciprasovu modu” više nego ikada, a nadam se da ljudima u Srbiji nešto neobaveznije odevanje neće smetati.

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана

Naime, Ana je učinila nešto što bi moglo da pogorša odnose između dve stranke, jer nije tajna da socijaliste u vladi i dalje ne žele mnogi funkcioneri SNS. Ona je samo nekoliko sati pošto je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom instagramu podeli fotografije kako se ispred otvorenog plakara presvlači, tačnije skida kravatu, objavila sličnu fotografiju ispred svog plakara.

Ovu “sličnost” primetili su mnogi ljudi na Instagramu, a onda je usledio pravi šok.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Grozdanovic SPS (@anagrozdanovicc) дана

Ana je na svom storiju podelila fotografiju jednog od njenih prijatelja, koji je slikama uporedio nju i predsednika i napisao:

“Počela si čak i kao predsednik da razmišljaš”.

Ana je to iskomentarisala emotikonima sa pokrivenim očima i širokim osmehom. Pogledajte kako je to izgledalo:

Foto: printscreen Instagram

Pogledajte neke od njenih fotografija sa Instagrama:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Grozdanovic SPS (@anagrozdanovicc) дана

I još neke:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Grozdanovic SPS (@anagrozdanovicc) дана



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (10)

  1. Ukusi su različiti, ja lično ovakvu žensku ne bi poželeo da imam kraj sebe kao životnog saputnika, niti su me ovakve "ribe" i "cice" ikada privlačile. Razlog? Po mom mišljenju, što je žena agresivnija u isticanju svojih fizičkih "atributa", to je veći i sigurniji znak upozorenja da ona u glavi nema ništa. Naravno, ima izuzetaka od toga ali izuzetno su retki.

    Odgovori

Ostavite komentar