Apple zakazao premijeru iPhone 12! Next-gen porodica na okupu 13. oktobra (VIDEO)

Slogan "Hi, Speed" nedvosmisleno upućuje na novu generaciju 5G telefona

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Apple

Apple je zvanično potvrdio da će 13. oktobra održati onlajn prezentaciju, pod nazivom “Hi, Speed”, i predstaviti svetu dugo očekivani iPhone 12!

Ovo će biti drugi po redu veliki događaj za kompaniju iz Kupertina, u poslednjih mesec dana. Polovinom septembra, otkriven je Apple Watch Series 6 i novi modeli iPada.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Slogan “Hi, Speed” nedvosmisleno upućuje na novu generaciju 5G telefona, koje će pokretati moćni A14 procesor. Osim toga, nema drugih informacija.

Četiri nova člana

Oktobarska fešta biće uživo prenošena na Apple internet-stranici, kao i YouTube platformi, dok će Objektiv detaljno predstaviti sve novitete.

Proteklih dana, “procurele” su informacije o mogućoj ceni novih telefona, a očekuje se da 13. oktobra kompanija predstavi četiri modela:

iPhone 12 (5,4 inča)
iPhone 12 Max (6,1)
iPhone 12 Pro (6,1)
iPhone 12 Pro Max (6,7)

Parcijalno u prodaji

Jedna od važnijih razlika među njima jeste kamera, najavio je proizvođač. Prva dva modela imaće dual-lens komplet na leđima, a Max i Pro Max triple-lens (pojačan novom LiDAR Scanner tehnologijom).

Premijera ne podrazumeva da će se svi telefoni naći u prodaji tokom oktobra. Pojedini izvori navode na Apple planira da ih parcijalno predstavi na tržištu, potencijalno i u novembru.

U narednom videu saznaćete ostale detalje vezane za “Hi, Speed” prezentaciju, kao i spekulacije koje kruže o next-gen uređajima:



Izvor: Objektiv.rs/S.K.

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar