UDAVALA SE TRI PUTA

ON je bio prvi muž Milene Dravić: Venčali su se u kuhinji, i danas ističe da je nju NAJVIŠE voleo (FOTO)

Ne odustaje od ideje da joj posveti film koji je sa njom pripremao...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Milena Dravić/Printscreen/ RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Ljubav Milene Dravić i Dragana Nikolića mnogima je služila kao uzor, ali brak sa Gagom Mileni nije bio prvi, već treći.

Foto/Printscreen/Youtube

Naime, ona se davne 1960. godine, kada je imala samo 20 godina, udala za reditelja Mladomira Purišu Đorđevića. Njihov brak trajao je kratko, ali Puriša i danas ističe da je od svih, nju najviše voleo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Milena Dravić i Dragan Nikolić venčali su se na brzinu, na PAUZI za ručak, a ova GLUMICA im je bila kuma!

“Ta ljubav je 1960. prerasla u brak. U to vreme je bila velika zvezda. Išli smo iz filma u film. Ali kad sam primetio da joj smetam i da po mnogo čemu nisam čovek za nju, prijateljski smo se razveli”, rekao je Puriša prošle godine za Politiku.

“Milena i ja smo kratko bili u braku, nismo imali ni fotografiju sa venčanja. A venčali smo se 1960, u mojoj kući u Čačku, i to u kuhinji. To je bila beda, sirotinja, nismo imali ni stan u Beogradu. Ali, među nama rečeno, mene su sve žene koje sam voleo ostavljale, smatrajući da više volim film nego njih. I bile su u pravu, film je bio i ostao moja najveća ljubav”, ispričao je još za pomenuti medij.

Foto: Youtube/Printscreen/
Gaudium

Kako je ispričao, poslednji film koji je pripremao, planirao je da posveti upravo Mileni Dravić, a od toga nije odustao uprkos tome što je ona preminula.

Stvarno su bili veliki ljudi: Milena Dravić i Dragan Nikolić su poslednji dinar dali nepoznatom dečaku

“Taj scenario je i dalje na konkursu Filmskog centra Srbije, pisan je u dogovoru sa njom, pod naslovom “Prava ljubav zaborava nema”. Taj film je trebalo da bude posveta Mileni, a zamislio sam ga kao mjuzikl, jer tog žanra gotovo da nema ni u jugoslovenskoj, ni u srpskoj kinematografiji. Ali pošto Milene više nema, pisao sam direktoru FCS da, ako se ovaj scenario prihvati na konkursu, ulogu koja je napisana za nju može da igra druga glumica. Seka Sablić, recimo, koja je bila njena najbolja prijateljica”, otkrio je Đorđević za Novosti.

Nakon razvoda od Đorđevića, glumica je bila udata za reditelja Vojislava Kokana Rakonjca. Nažalost, on je preminuo u svojoj 34. godini, 1969. godine, a Milena se kasnije udala za Dragana Nikolića.

Sve vrvi od EKSPLICITNIH scena: Ovo su NAJVRELIJA ostvarenja jugoslovenske kinematografije! (VIDEO)

B.K.

Izvor: Objektiv.rs, Politika, Novosti.rs

Komentari (1)

Ostavi komentar

  1. Pa zahvaljujući tebi ona se proslavila, jer si je ti angažovao da glumi u svakom tvom filmu, pa se za to i udala za tebe,a ne zato što si mnogo lep.Ona nije ni akademiju završila jer je imala 20 god. kada se za tebe udala, ali nije bila naivna, pa i danas se gleda samo interes.

    Odgovori

Ostavite komentar