Bivša žena milijardera otkrila sve o Šumaheru: Mihael je na Majorci, samo TRI OSOBE smeju da ga vide!

Bivša supruga milijardera i vlasnika Benetona, Flavija Brijatorea, Elizabeta Gregoraći učestvuje u italijanskom "Velikom bratu" pa je pred kamerama iznela nepoznati detalj o slavnom Mihaelu Šumaheru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/printscreen youtube

Elizabeta Gregoraći rekla je da Mihael Šumaher ne može da govori, a da komunicira samo uz pomoć očiju, kao i da se nalazi na lečenju u Španiji, tačnije na Majorci.

“Samo tri osobe na ovom svetu smeju da posete Šumahera, a ja znam ko su one”, izgovorila je Elizabeta rečenicu koja se često ponavlja ovih dana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Bivša supruga Brijatorea nije otkrivala ko je pitanju, mada je najverovatnije mislila na Šumaherovu suprugu, ćerku i sina? Međutim, njene reči su se izgleda odnosile na osobe van porodičnog kruga.

A njene tvrdnje ne treba shvatati olako jer je čuveni automobilista od 1991. do 1995. vozio u timu Benetona, pa se sumnja da je Brijatore jedan od troje ljudi koji mogu da posećuju Šumahera.

Poznato je da je nedavno bivši šef Ferarija Žan Tod posetio čuvenog sportistu pa je nakon posete izjavio: “Video sam Mihaela. Bori se. Znamo da je imao strašnu skijašku nesreću koja mu je stvarala problema, ali uz sebe ima neverovatnu suprugu, decu, medicinske sestre, a mi možemo samo da mu poželimo najbolje”.

Mihael Šumaher je 2013. doživeo tešku skijašku nesreću u francuskim Alpima. Kaciga mu je spasla život, ali je zadobio teške povrede mozga. Proveo je određeno vreme u indukovanoj komi, imao više operacija, a onda je poslat na kućno lečenje koje se uglavnom odvija pod velom tajni, mada u poslednje vreme na površinu izbijaju brojni detalji o zdravstvenom stanju slavnog Nemca.

SULUDO da nema Novaka! Lista začudila svet, a Đokoviću može da napravi probleme sa NOVCEM OD SPONZORA



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar