“Žene, uzalud se nadate, muškarci će UVEK varati”: Uzorna majka tvrdnjom napravila haos na mrežama

Iz ličnog, ali i primera drugih, ova žena rekla je naglas ono što mnogi drugi možda isto i misle

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/samanthaxreal

Amanda Gof iz Australije dugo godina živela je, kako kaže u bračnim “stegama” verujući da je pronašla čoveka svog života.

Međutim, ne samo da se na kraju otkrilo da on nije bio veran, već je i ona kod sebe shvatila da je miran porodični život ne zadovoljava. Ona jeste od početka bila i ostala uzorna majka svojim ćerkama i sve obaveze oba roditelja i danas obavlja na, kako kaže, perfektan način, ali se kao žena promenila.

Na to ju je naveo drugi, “tajni” posao koji je od skora svima poznat. Amanda je u međuvremenu postala “Samanta X”, elitna prostitutka iz Sidneja koja u petoj deceniji života konačno uživa u seksu.

Dajući intervju jednom listu iz Sidneja, Samanta je naglasila da se poslednjih godinu dana uverila u staru tvrdnju da su svi muškarci isti, odnosno da je potpuno nebitno u kakvom okruženju žive i kakav im je privatni život jer su svi spremni za prevaru.

 

View this post on Instagram

 

Dress – @kookai_australia Boobs – @shapeclinic.au ( the BEST) Smile – my own ?

A post shared by Samantha X After Dark (@samanthaxreal) on

“U svojoj novoj profesiji elitne prostitutke upoznala sam muškarce svih profila. I obrazovane i primitivne, i galantne i bahate, ali i one koji su jako dugo u braku, pa opet žele nešto novo. Bilo je tu policajaca, političara, advokata, sportista i svi žele da osete miris druge žene. Kao neko ko je dugo bio u braku, razumem ih, ali ne i žene koje i danas tvrde da ih njihovi muževi nikada neće prevariti. To su gluposti. Samo još nisu naleteli na ženu koja će im pomutiti razum, ili se još nisu odvažili da razbiju šablon dosadnog života”, rekla je Samanta izazvavši ogroman broj čitateljki da na ovo ostavljaju komentare.

Dodala je da su upravo ti “srećno oženjeni muškarci” koji mrava ne bi zgazili, a kamoli prevarili žene  najvatreniji.

“Njima je potrebno otvarati dušu i srce. Znaju zašto su došli kod mene, ali se plaše svakog koraka i grize ih savesti. Ma, ubi ih! Ali ako se otvore, a svi to na kraju urade, o svojim ženama više ne razmišljaju i onda krenu da me svake nedelje zovu. U 90 posto slučajeva, na ulici kad ih vidite pored žene i dece nikada ne biste pomislili da taj i taj stalno dolazi kod mene, ali tako je. Žene moraju da se pomire s tim da kako god da izgledaju i koliko god da su im dobre, u prirodi muškaraca je, naročito oženjenih, da makar jednom u životu izađu iz njihove sobe i odu u drugu”, istakla je Samanta.

Većina žena u komentarima, napale su Samantu da zaključke izvlači iz ličnog primera i promašaja u životu.

“To što je tebe prevario, pa si iz osvete prema njemu i drugim muškarcima postala sad to što jesi, ne daje ti za pravo da nas druge omalovažavaš i ljubav koju imamo i dajemo u kući”, napisala je jedna Australijanka.

Bilo je i onih žena koje su se zdušno složile sa Samantom, ali i onih koje su otkrile da i one varaju “kao lude”.

Upoznala ga na četu, pa odbila da spava s njim: Najstrašnije je izvređao, a onda mu je RASTURILA ŽIVOT



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar