Dok je bila u KOMI, muž ju je prevario sa njenom MAJKOM, a kada se probudila čula je još gore vesti

Ona je prošla kroz pravi pakao ni kriva ni dužna

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/kamyllaa.melo

Ono što je preživela Brazilka Kamila Kordeiro de Melo verovatno ne biste poželeli ni najvećem neprijatelju. Nesrećna žena je posle buđenja iz kome iz prve ruke sznala šta znači dvostruka izdaja, i to od strane njenih najbližih.

Kamila je čoveka svog života (bar je tako tada mislila) upoznala kada je imala 25 godina. On je 10 godina stariji od nje, i ubrzo su se zaljubili i venčali su se 2013. godine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naredne godine su posle komplikovane trudnoće, dobili sina.

Bajka se završava 2017. godine kada je Kamila doživela moždani udar nakon operativnog zahvata koji je trabalo da reguliše njene hormone.

Kamila je u komi bila 78 dana, i dok se ona borila za život, umesto da se njena porodica okupi oko nje, dogodila se potpuno suprotna stvar.

Geplaatst door Kamylla Melo op Vrijdag 29 mei 2020

“Dok sam bila u komi, moja majka – kunem se, ne mogu više tako da je zovem – se doselila kod nas da bi mom mužu pomogla oko sina. Kada sam se probudila, otac mi je ispričao da je moja majka u vezi sa mojim mužem. Osećala sam se kao da me je neko ubo u grudi, bol je bio neopisiv. Sve je bila kombinacija razočaranja i neverice”. priča Kamila i dodaje da je potom doživela još jedan šok.

“Saznala sam da me je, dok sam se borila za život, muž obišao samo dva puta, a majka nijednom! Nisam mogla da verujem šta se dešava i odlučila sam da se suočim sa majkom”, objašnjava Brazilka i nastavlja:

Geplaatst door Kamylla Melo op Maandag 23 september 2019

“Ona nije ni pokušala da bilo šta demantuje i još mi je rekla da je presrećna sa bivšim zetom”.

Kamilin bivši suprug i njena majka su se kasnije i venčali, a Kordeiro kaže da je ipak uspela da se donekle oporavi.

Već 10 meseci je u novoj, srećnoj vezi, a kako navodi, najvažniji ljudi u njenom životu su sin i njen otac.

Kamila je razočarana jer je sud dozvolio njenom bivšem mužu da dva puta nedeljno viđa njihovog sina. Ona je ljuta budući da je njen sin, kako kaže, na taj način izložen otrovnom i negativnom okruženju, ali da je ona nemoćna da to promeni.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (2)

  1. Nista,novo,za,zeta,i,punicu,ja,znam,za,5,slucajeva.Cerka,je,znala,da,njezina,majka,se,ljubaka,sa,njenim,muzom,kak,su,zajno,spavali.Ja,to,ofobravam,S,S,veteran

    Odgovori

Ostavite komentar