Rođena da rađa: SUPER-MAMA (42) na svet donela 44 dece i sada ima samo jednu želju (VIDEO)

U ovoj kući ama baš nikad nije dosadno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/2nacheki

Zvuči kao šala, pa i nekakva matematička zavrzlama ili mozgalica, ali čista je istina.

Žena sa snimka ima 42 godina i do sada je na svet donela 44 dece! Pritom, sva deca su, ne računajući šestoro koja su preminula nakon porođaja, pod istim krovom.

Ime žene “super heroja”, kako je zovu u selu je Marijam Nabatanzi i živi u Ugandi. Marijam je u brak ušla na nagovor roditelja koji su na njoj dobro zaradili prodajući je muškarcu 27 godina starijem od nje. I pritom, vrlo plodnom.

Marijam je tako odmah na startu braka, iako sa manje od 18 godina, rodila blizance, pa trojke, a onda i četvorke. Nijedan od tih porođaja nije bio težak.

“Moj muž je imao decu iz prethodnih veza, i ja sam morala da brinem i o njima. Takođe je bio nasilan i tukao me kada je god imao prilike za to”, priča svoju tužnu priču ova neverovatna žena.

Kada je došla do brojke od 23 dece, rešila je da više ne rađa, ali su joj doktori rekli da bi vađenje materice ili bilo kakva operacija mogla skupo da je košta, pa je nastavila sa starom praksom.

“Bilans” na kraju svih trudnoća bio je sledeći: 6 puta blizanci, 4 puta trojke, 3 puta četvorke i samo dvoje dece “solo”. Ponavljamo, ne računaju se ona deca koja su umrla posle porođaja.

Marijam je ponosna na svako dete, ali žali što odrastaju bez oca koji dođe samo par puta godišnje da ih obiđe i tada i napravi obično novo.

Neverovatno ali istinito – sva njena deca idu u školu, a najstarija i na fakultet. Marijam želi da budu uspešni ljudi, sa dobrim i plaćenim poslovima, prenosi lolamagazin.com.

Darija (13) se PORODILA i otkrila šta će biti sa njenim “dečkom” Ivanom (11): Slučaj koji je šokirao svet



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. To i jeste cilj liberala. Ne bi mogla da ima toliko dece da joj nije Unicefa, WHO i novcanoj pomoci. A onda ce sve u Evropu da ih posalju. Afrika ce za 80 godina imati 10 milijardi stanovnika, koji ce da opustose civilizovane drzave.

    Odgovori

Ostavite komentar