PANIKA

Jadranka Joksimović ne da fotelju! Na sav glas TVRDI da ako ne bude ministar Srbija nikada neće ući u EU

Ministarka zadužena za evrointegracije ne želi da ode iz Nemanjine 11

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: printscreen/ Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić konačan spisak ministara polako privodi kraju, a čija imena se nalaze na njemu nije poznato čak ni njegovim najbližim saradnicima.

Panika među aktuelnim ministrima sve veća, a određen broj njih u foto-finišu grčevito se bori da zadrži fotelje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Da ne prezaju ni od čega da bi produžili boravak u Nemanjinoj 11 najbolje pokazuje primer ministarke za evropske integracije Jadranke Joksimović, koja se, kako piše “Alo!”, ovih dana „ubi“ promovišući se i tvrdeći bez blama da Srbija nikada neće ući u EU, ukoliko ona ne ostane u Vladi.

Vučić je PRELOMIO! Srbija dobija ime PREMIJERA za tri dana

– Trudi se da i predsedniku i ljudima u njegovom najbližem okruženju do tančina objasni da je samo ona bogom dana za to ministarstvo. Govori da ima najbolje kontakte sa predstavnicima EU i tamošnjih institucija, da njoj otvaranje poglavlja najbolje ide i da bi se desio veliki zastoj i haos u tom pogledu ukoliko bi na njeno mesto došao neko nov, ko ne zna ni posao ni važne ljude. Neverovatno je koliko ta žena ima visoko mišljenje o sebi, ponaša se kao da je u najmanju ruku već uvela Srbiju u EU – navodi naš izvor, dodajući da se Joksimovićevoj fotelja zaista klima.

Predsednik Vučić je pre nekoliko dana kada je otvoreno rekao da će nastojati da u novoj vladi bude veliki broj novih ljudi, iako to, naveo je, nije lako jer su mnogi iz njegove stranke navikli na visoke funkcije, kao i da se voze automobilom sa rotacijom.



Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar