ŽIVOT PUN TUGE

Iza osmeha krije tešku životnu priču: Doktorka Nada Macura je zbog ljubavi podnela VELIKU ŽRTVU

Sve je počelo preranom smrću majke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Č. Vukojičić

Ime Nade Macure, najpopularnije doktorke u Srbiji, poznato je svima, ali se malo toga zna o njenom privatnom životu.

Naime, ona živi veoma skromno u stanu bivšeg muža, dok je njena porodica u Vojvodini.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Nemam velike prohteve. Nemam ni veliki stan. To je stan bivšeg muža i cenim što mi ga je ostavio posle razvoda, inače bih sigurno bila podstanar. Pošto moja porodica živi u Vojvodini, često pomišljam kako bi bilo da se preselim u Novi Sad, ali tamo je sve sporije, mirnije i tiše. Beograd je grad po mom temperamentu: bučan, jasan, glasan i lep”, otkrila je ona za Glossy i dodala da je rano ostala bez majke:

Foto: TV Happy

“Otac mi je umro pre 11 godina, majka kad sam bila sasvim mala, tako da je tatina druga žena preuzela moje vaspitanje. Ona mi je usadila ljubav prema modi”.

Nada je priznala i da ju je gubitak majke obeležio.

“Imala sam godinu dana kad sam odvojena od majke. Imala je tuberkulozu pluća i otišla u sanatorijum. Nekad pomislim: ‘kad bi postojala reinkarnacija, pa da vidim ženu koja me je rodila’. Gubitak majke je priča koja me prati celog života. Kad su me jednom nešto napadali na internetu, neko je prokomentarisao: ‘Ona je samo jedna tužna žena.’ Ja toga nisam svesna i ne želim da se tuga useli u moj život”, ispričala je doktorka koju je odgajila maćeha koja se prema njoj ponašala kao prema svom detetu:

Foto: E-Stock/caslav vukojicic

“Ta naša maćeha meni nije bila maćeha, već žena koja me je othranila i koju sam ja zvala mama. Nikada me nije udarila i grdila. Ponekad sam i čeznula za tim da me mlatne ako zaslužim. Zaista je bila žena anđeo. Imala sam pored nje život kao i sve devojčice pored majki: obuvala sam njene štikle, isprobavala šešire, haljine, rumenilo…”.

Inače, Macurin bivši suprug odmah na početku veze joj je rekao da neće moći da ima dece, što je ona prihvatila.

Goca Božinovska spasla Zoricu Brunclik od besnih gostiju? Pevačica nije ni znala da joj preti OPASNOST!

“Nisam patila za njim. Za nekim drugim ljubavima sam možda više patila, ali nije bilo mnogo onih koje sam baš iskreno volela. Uvek sam bila orijentisana na druge stvari, prvenstveno na učenje i posao. Umem da patim, ali vreme leči sve. Muž mi je pre braka rekao da verovatno neće moći da ima dece, pa da odlučim da li želim da se venčamo. Ipak sam se udala”, zaključila je Nada.



Izvor: Objektiv.rs, Glossy

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar