VRHUNSKO ZADOVOLJSTVO

Evo kako da vam “RAD RUKU” bude zaista maestralan: Neće mu biti dobro od užitka

Vreme je i da se oni opuste i prepuste damama da odrade "posao"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/ Racool_studio

Nekad stvari u spavaćoj sobi treba malo “začiniti”.

Uglavnom su partneri ti koji se ne libe da se “spuste dole” i pruže damama zadovoljstvo, ali kad dođe do toga da treba zameniti uloge, neretko se javlja pitanje da li se nešto radi dobro, kako treba, šta je ispravno, a šta ne.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Uprkos uvreženom mišljenju da muškarcima sve prija, zapravo postoji ono što je dobro i ono što bi ipak najradije izbegli (kao što je besno trljanje, savijanje i uvrtanje).

Seks terapeut Malika O’ Nil, objašnjava koje su to bitni elementi na koje treba da obratite pažnju ako želite da svog partnera iznenadite na ovaj način.

Foto: Freepik/standret

Tajna je u pritisku

“Tokom penetrativnog seksa, zidovi vagine mogu na neki način obgrliti penis, pružajući mu lep stegnut osećaj, objašnjava O’ Nil. Kada pokušavate rukama da ga zadovoljite, imajte ovo na umu i pokušajte rukama da oponašate osećaj vagine, obavijajući ruke oko njihovog penisa i postepeno povećavajući pritisak. Pokušajte da upotrebite isti pritisak kojim biste trljali klitoris”, kaže O’ Nil.

Ona takođe predlaže da komunicirate sa svojim partnerom kako biste procenili šta im se više prija.

Uključite u igru i njegove druge delove

Pokušajte sa laganom masažom. Količina pritiska će zavisiti od svake osobe, ali nemojte se kloniti dodirivanja njihovih testisa, jer im to može biti veoma prijatno – i učiniti da se osećate kao seksualna zvezda. Igranje testisima, pored penisa vašeg partnera, tokom “ručnog rada” je uobičajeni savet koji O’ Nil daje drugima da poboljšaju svoje umeće u krevetu.

Par u krevetu, Foto:Unsplash/
We-Vibe WOW Tech

Bitan je ritam i upotreba obe ruke

O’ Nil predlaže da pokretima gore – dole po donjem delu penisa svog partnera pomerate ruke na početku, a zatim ga lagano uvijate rukama u bilo kom smeru. Jednom kad budete mogli da kažete da će vaš partner uskoro dostići vrhunac, više usredsredite pritisak prema glavi penisa. O’ Nil takođe preporučuje korišćenje dugih poteza, kada vaš partner dostigne vrhunac.

Najbolja je kombinacija i oralnog i ručnog

Najbolji oralni poslovi su oni koji uključuju ruke, a isto važi i za usta tokom ručnih poslova. Pomaže vam da sa prirodnim podmazivanjem, a takođe pruža i odmor rukama i dodatno im prija.

Koristite prste

Svakako, to se naziva “ručno zadovoljavanje”, ali korišćenje vrhova prstiju za stvaranje nežnog dodira, može biti super podsticajno i neočekivano. Antonia Hal, psiholog i stručnjak za veze, predlaže da se nauljenim prstima klizite gore-dole po telu penisa.

Foto: Freepik/ haritanita

Pratite signale

Samo zato što ste ih pitali šta vole, ne znači da možete da se potpuno “isključite” jer, to je to, zar ne? Njegov govor tela tokom stimulacije je jako bitan.

Rahner savetuje da slušate telo svog partnera – dah, buku, način kretanja jer sve to može da pokaže da ste na dobrom putu.

Bitno je i da je vama udobno

Nijedan dobar partner ne želi da dobijete čudan grč u zglobu, a i vi ćete više uživati kao “davalac”, ako znate da ne morate da ostanete u jednom položaju do završetka.

Pomerajte se i namestite se kako vam odgovara.

Stručnjaci savetuju i da partner bude taj koji će vam predlagati pozicije dok ga uživate, kako bi vas mogao videti pod različitim uglovima.

Uostalom, radite ono što vam najviše prija. Ukoliko vam je zgodnije, koristite lubrikant. Najbitnije od svega je da se opustite. Iako ove stvari mogu biti nekad neprijatne za jednu stranu, bitno je da zapmtite da je ključ u obe strane, ali i u vežbi. Uostalom, znate kako kažu: vežbom do perfekcije.



Izvor: Objektiv.rs, cosmopolitan.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar