Rizična igra: Varam ženu sa KOLEGINICOM, ne želim da PREKINEM, a ne želim ni razvod

Za sve krivi dosadu, ali se ne kaje zbog prevare

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Freepik/freepik

Anonimni muškarac je pisao stručnjaku za seks i veze kako vara svoju ženu sa koleginicom i to u svojoj kući, dok mu je žena na poslu.

Ono što ga muči je to što ne želi da prekine odnos ni sa svojom ljubavnicom, a ni sa svojom ženom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Imam 31 godinu, radim u prodaji, ali od početka karantina radim od kuće. Moja žena radi svoj posao iz kancelarije i uglavnom ostaje dosta dugo. Problem je što ja nemam previše posla, pa mi brzo postane dosadno“, kaže ovaj muškarac.

On tvrdi da zbog toga, dok je njegova žena na poslu nalazi različite načine da “ubije” vreme.

U njegovom PR timu se nalazi privlačna koleginica, sa kojom je počeo da ima onlajn poslovne konsultacije.

Međutim, jednom je odlučio da je pozove kod sebe kako bi raspravljali o daljim poslovnim taktikama.

Seks,Foto:Freepik/yanalya

“Čim je došla, ubrzo smo počeli da flertujemo i na kraju smo imali seks na mom kuhinjskom stolu. Bilo je savršeno. S druge strane, moja žena dolazi iscrpljena sa posla i retko kada ima volje za seksom”, priznaje on.

Dodaje da se njihov seksualni život potpuno ugasio i da mu je ova koleginica vratila tu vrstu strasti u život i da se zbog toga uopšte ne kaje.

“Od tada smo nastavili da se povremeno viđamo i da imamo seksualne odnose. Nju je skoro ostavio partner i priznala mi je da želi da bude samnom. Veoma mi je privlačna, ali ja ipak volim i svoju ženu. Ne bih voleo da razočaram ni jednu, a ni drugu”, završava on svoju priču.

Par u krevetu, Foto:Unsplash/We-Vibe WOW Tech

Deidra Sanders, stručnjak za veze i seks, rekla je čoveku da će, na kraju, morati da povredi jednu od njih dve, ali i da je očigledno da treba da ostane sa svojom ženom.

“Prvo bi trebalo da popričate sa svojom ženom i da otvoreno razgovarate o vašem seksualnom životu. Ukoliko je to jedini deo koji vam je problematičan, probajte da radite na tome, a sa koleginicom prestanite da se viđate i fokusirajte se na spašavanje braka”, savetuje Sanders.



Izvor: Objektiv.rs, TheSun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar