UŽASNO

JEZIVO! Pas izujedao baku i unuku (4): Otrgao se sa lanca i napao ih

Pas rase mađarski pulin, čiji je vlasnik M. J. napao je baku i njenu četvorogodišnju unuku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Wikipedia

Pas rase mađarski pulin, čiji je vlasnik M. J. napao je baku i njenu četvorogodišnju unuku u Petrovu, i obe zadobile lake telesne povrede po nogama, saznaju “Nezavisne”.

Navodno je pas bio zavezan ispred kuće pa se otrgnuo sa lanca, istrčao i napao stariju ženu i dete, koje je tom prilikom povredio po nogama, ali na svu sreću nisu u pitanju ozbiljnije povrede.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako je saopšteno iz PU Doboj, policijskoj stanici Petrovo, 24. septembra oko 14.55 časova, prijavljeno je da je pas, čiji je vlasnik M. J. sa područja opštine Petrovo, napao dve osobe.

Horor u Doboju! Meštani pronašli beživotno telo!

– Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Petrovo koji su potvrdili navode prijave i utvrdili da se radi o psu rase mađarski pulin, vlasništvo M. J., te da je dva lica, od kojih je jedno maloletno izujedalo po nogama – saopšteno je iz policije.

Baka i unuka su zadobile lake telesne povrede, a lekarska pomoć im je ukazana u Domu zdravlja Petrovo.

Protiv M. J. će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izveštaj o izvršenom krivičnom delu Izazivanje opšte opasnosti.Izvor: Telegraf

Komentari (2)

  1. Ni jedan pas se ne drži na lancu.Ne znam zašto uzimaju zivo bice o kome treba brinuti i zato ce.Komsija iza mene ne pušta psa iz boksa metar sa metar

    Odgovori

Ostavite komentar