Uskoro domaća verzija serije “Dinastija”: Stiže srpska Aleksis

Ove zime bi trebalo da počne snimanje

Foto: Printscreen/Youtube/DynastyMoments

Srpska verzija popularne serije “Dinastija” uskoro stiže na male ekrane. Uskoro ćemo saznati ko će biti srpska Aleksis.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Već na zimu bi trebalo da počne snimanje, saznaju Novosti. Sada se kreće sa kastinzima i biranjem lokacija. Tako će sapunica, koja je pre gotovo četiri decenije osvojila čitav svet i emitovala se devet sezona (1981-1989) u 220 epizoda, dobiti srpsku verziju. I našeg Blejka, Kristl, Felon, Stiven, a naročito Aleksis. Ima, svakako, raznih pikanterija, koje su se “upisale” u trajanje i fenomen gledanosti i popularnosti “Dinastije”, ali pored svog tog luksuza, brilijanata, sjaja i bogatstva, odnosa u porodici, spletki, tajni, ipak je najjače oružje bila – Aleksis (legendarna Džoun Kolins)!

Na prostoru bivše SFRJ, sve epizode “Dinastije”, emitovala je TV Beograd (1984-1992). Serija je kod nas, kao i u ostatku sveta stekla enormnu slavu i postala fenomen koji je uticao na tadašnju popularnu kulturu. Prikazana je u više od 150 zemalja, a u 80 bila je najgledaniji TV program. Ovim uspehom ne može da se pohvali nijedna druga serija.

Prvi put bez Marvelovog filma posle 12 godina: “Crna udovica” stiže tek na proleće

Autorski tim Šapiro-Speling, postao je jedan od najbogatijih i najuticajnijih u Holivudu. Istoimeni rimejk popularne sapunice takođe beleži veliki uspeh, pa se na striming platformi “Netfliks”, prikazuje u 188 zemalja, a ušao je i u Ginisovu knjigu rekorda, kao najgledanija sapunica za 2019. godinu.

Izvor: Novosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar