Prvi put bez Marvelovog filma posle 12 godina: “Crna udovica” stiže tek na proleće

Pomera se premijera svih Marvelovih filmova

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/Marvel Studios/Disney via AP

Marvel je odlučio da odloži premijeru dugoočekivanog filma “Crna udovica”, što znači da će posle 12 godina ovo biti prva godina bez Marvelovog filma. Od 2008. godine je objavljeno 23 filma koji pripadaju Marvelovom filmskom univerzumu, a dva filma planirana za ovu godinu su pomerena za sledeću.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Odlučeno je da će “Crna udovica” premijerno biti prikazana 7. maja 2021. godine. Zatim će film, koji uvodi novog Marvelovog heroja “Šen Či i legenda od 10 prstena” početi da se prikazuje 9. jula 2021. godine. Novembra 5. iste godine stižu “Eternals”. Prema zvaničnom planu u decembru sledeće godine nas čeka i treći deo Spajdermena, ali očekuje se da će se taj film pomeriti za 2022. godinu.

Izgleda da je Marvel odlučio da “Crnu udovicu” ne želi da premijerno prikaže preko striming platforme, kao što je bio slučaj sa “Mulan”. To je dobar znak za bioskope, zato što ovako veliki blokbaster čuvaju za bioskopsko prikazivanje. Međutim, naučili su i lekciju od filma “Tenet”, koji je sada premijerno prikazan u bioskopima koji su otvoreni, i sa smanjenim brojem sedišta, ali je zaradio manje novca nego što je očekivano.

Jedini Marvelov projekat koji će publika ove godine moći da pogleda je serija “WandaVision”.

Skarletna veštica će biti superheroj godine: Stigao je prvi trejler za seriju “WandaVision”(VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar