PONOVO ZA VOLANOM

Sad su i POLOVNA kola dobra: Evo šta Ljupka vozi nakon što je pukovniku UNIŠTILA dva automobila! (FOTO)

Nakon skandala morala je da se okrene malo jeftinijem četvorotočkašu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Č. Vukojičić

Ljupka Stević je u poslednjih nekoliko dana u žiži interesovanja javnosti nakon što je u naletu ljubomore demolirala dva automobila svog bivšeg partnera, pukovnika policije Dragiše Simića.

Dok je razbijala skupocena vozila, nastali su mnogobrojni snimci, koji su se brzinom munje proširili internetom i pevačica je preko noći postala glavna tema medija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Simić je prilikom gostovanja u emisiji “Hit tvit” ispričao da je Ljupka, osim džipa, uništila i audi koji je ona vozila, pa je sada bila prinuđena da se vrati starom četvorotočkašu.

Foto: E-Stock/Č. Vukojičić

Naime, prethodne noći Ljupka je gostovala u emisiji “Amidži šou”, a u Šimanovce se dovezla polovnim sivim golfom, čija je vrednost oko 5000 evra.

Ceca OGORČENA zbog Karleušinog ponašanja! Došla na suđenje, pa progovorila: ZGADILO mi se… (FOTO)

Podsetimo, Ljupki je izrečena mera zabrane prilaska i komunikacije sa Simićem u trajanju od mesec dana, a najavljeno je i da će protiv nje biti podnete dve prekršajne prijave.

Foto: E-Stock/Č. Vukojičić

Kako je povređena pevačica istakla prethodne noći u pomenutoj emisiji, u trenucima kada je uništavala kola nije se obazirala ni na šta, već je samo želela da sve loše što oseća izbaci iz sebe.

V. T.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar