SLEDILA SVOJ SAN

Nataša Bekvalac biografija puna ljubavnih skandala

U svemu se vodila svojim srcem...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock

Kada je u pitanju Nataša Bekvalac biografija je puna uspona i padova. Ova pop pevačica je na sceni prisutna već 20 godina i ima brojne hitove bez kojih ne prolazi gotovo nijedna žurka.

foto:E-Stock/ Časlav Vukojičić

Mnogi je nazivaju “Novosadska Barbika”, “Novosadska šećerlema” i sličnim nadimcima, a osim svojim hitovima i atraktivnim izgledom, veliku pažnju javnosti privlači i svojim burnim ljubavnim životom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nataša Bekvalac – biografija: detinjstvo i školovanje

Nataša je rođena 25. septembra 1980. godine, a njen otac Dragoljub Bekvalac je bivši fudbaler i fudbalski trener, dok je majka Mira domaćica. Dakle, Nataša Bekvalac je ’80 godište, i ove godine je napunila 40 godina, a izgleda bolje nego ikad!

Ona ima i dve sestre, Draganu koja je od nje starija osam godina i modnu dizajnerku Kristinu, koja je od pevačice mlađa pet godina.

Sve o PROSLAVI 40. rođendana Nataše Bekvalac: Dres kod, ogromna torta, a pevaće joj OVA koleginica!

Od malih nogu je pokazivala interesovanje za muziku, pa je već sa devet godina učestvovala na dečjem festivalu “Deca pevaju hitove”, zajedno sa grupom “Regina”.

Već naredne godine, 1990, nastupila je i u tada najgledanijoj dečjoj emisiji “Muzički tobogan”.

Osnovnu školu je završila u rodnom Novom Sadu, kao i Gimnaziju. Po završetku srdnje škole već je znala da želi da se bavi pevanjem, ali je njen otac zahtevao da završi i neku višu školu.

Na njegov nagovor Nataša je upisala Višu trenersku školu i završila je u roku.

Muzički počeci i karijera Nataše Bekvalac

Svoj prvi album pod nazivom “Ne brini” je objavila 2001. godine i od tada njena karijera kreće uzlaznom putanjom. Godinu dana kasnije objavljuje album “Ništa lično”, sa kog su gotovo sve pesme postale hitovi, a najviše se izdvojila numera “Mli signali”, koja je i danas aktuelna u klubovima i na žurkama. Njen album je i mesto odakle biografija Nataše Bekvalac počinje da bude zanimljiva.

Nataša Bekvalac na nastupu/Foto: E-Stock/Č. Vukojičić

Na treći album Nataše Bekvalac publika je čekala dve godine, a 2004. objavila je album “Stereo ljubav” i kompilaciju The Best Off”. Sa ovog albuma izdvojile su se numere: “Navika”, “Ponovo”i “Nikotin”, za koje je pevačica snimila i spotove.

Iste godine Nata je imala i glumački angažman, pojavivši se u tinejdžerskoj seriji “Neki novi klinci”, u kojoj je glumila samu sebe.

Nataša Bekvalac biografija
Foto: Youtube/ Printscreen

Nakon duže pauze, 2007. godine objavljuje singl “Dobro moje”, a naredne godine i CD “Ljubav, vera, nada”, na kom su bile četiri pesme i tri remiksa.

Nakon toga, 2010. godine objavljuje album pod nazivom “Ne valjam”, a čak šest godina posle njega objavila je i peti studijski album, pod nazivom “Original”.

Ipak, između dva poslednja albuma Nataša Bekvalac nije sedela skrštenih ruku, već je objavila više hitova i dueta za istaknutim pevačima i brzo su postali veliki hitovi.

Foto: ScreenShot Video Instagram

Ona je 2011. godine izbacila dva dueta: “Gospodine”, sa koleginicom Eminom Jahović”, i “Šta ću ja”, sa Ognjenom Radivojevićem. Pored dueta, iste godine je objavila i singl “Ja sam dobro”.

Već naredne, 2012. godine, objavila je pesme “Sluškinja” i “Pozitivna”, kao i duet sa DJ Šonetom “Gram ljubavi”.

2013. godine predstavila je dva nova singla: “Bolesno te volim” i “Kraljica novih ljubavi”, a naredne godine je snimila spotove za pesme “Najgora” i “Mogu da prođem”.

Bekvalčeva je 2018. godine objavila dva dueta: “Mala plava” sa Cobijem i “Neprijatelj” sa Magla bendom.

Poslednji singl koji je do sada objavila jeste “Dođi mami” iz 2019. godine.

Nakon objave albuma “Original” 2016. godine, dobila je i ulogu Drage Mašin u mjuziklu “Tajna Crne ruke”, što je naišlo na negodovanje brojnih glumaca.  U septembru iste godine nastupila je na “Paradi ponosa” i podržala LGBT populaciju. Njena diskografija je bogata hitovima i na svakom albumu se može naći bar nekoliko pesama koje će se pamtiti decenijama.

Sve ljubavi Nataše Bekvalac

Biografija Nataše Bekvalac je prilično uzburkana zbog njenog ljubavnog života. Prva Natašina ljubav koja je poznata javnosti jeste ona sa crnogorskim biznismenom Lolom Lakovićem. Njih dvoje su čak i živeli zajedo jedno vreme u Podgorici, a pevačica je na kraju priznala da to nije bio čin ljubavi, već izraz bunta prema strogim roditeljima.

Kako se pričalo, nakon Lakovića je bila u ljubavi sa dečkom koji je poginuo vozeći motor i nije poznat javnosti.

Nakon tri braka, Bekvalčeva poslala jasnu poruku svim ženama: Ako nećeš da te MUŽ VARA… (FOTO)

Njena veza o kojoj se dosta pisalo i koja je bila veoma interesantna javnosti jeste ona sa “kraljem šećera” Miodragom Kostićem Koletom. Posebnu pažnju je privlačilo to što je Kostić od Nataše stariji 20 godina, a dosta se pisalo o tome da je pevačica uplovila u vezu sa jednim od najbogatijih ljudi u Srbiji iz čiste koristi. Oni su nekoliko godina proveli zajedno, a Natašina karijera tada je počela da se kreće uzlaznom putanjom, za šta su mnogi pripisivali zasluge njenom tadašnjem dečku. Ona je sve to demantovala, kao i tvrdnje da joj je Kostić kupio stan i kola.

Posle ove veze neko vreme je bila u naručju glumca Sergeja Trifunovića, a povezivali su je i sa Vladom Georgievim, za koga se tvrdi da joj je posvetio pesmu “Lažljiva”.

Foto: Screenshot/Youtube

Ipak, 2004. godine život joj se potpuno promenio kada je upoznala vaterpolistu Danila Ikodinovića. Njih je upoznao Danilov kolega i tadašnji dečko Natašine sestre Kristine, Vlada Mandić, a kako je kasnije više puta ispričala, Nata je sa njim u početku želela samo vezu na jednu noć. Bez obzira na to, hemija između njih je bila prevelika, pa se rodila i ljubav koju su ozvaničili brakom 2006. godine.

Venčali su se 27. jula u Sabornoj crkvi u Sremskim Karlovcima, a nekoliko dna nakon toga upriličili su i veliko svadbeno veselje u hotelu “Park”. Kako su godinama kasnije priznali, oni su se, zapravo, venčali godinu dana ranije, kada su nakon par meseci veze sklopili građanski brak za koji su znali samo kumovi i Natašina majka Mira. Njih dvoje su dobili ćerku Hanu 2007. godine, a Dači je to drugo dete jer iz rvog braka ima ćerku Andreu.

Već naredne godine zadesila ih je tragedija, kada je Danilo doživeo saobraćajnu nezgodu, posle koje je dugo bio u komi i imao dosta operacija. Oporavak je dugo trajao, a sve je rezultovalo prekidom njegove karijere. Nataša Bekvalac je sve vreme bila uz supruga i povukla se iz javnosti i tu je njena biografija najtužnija. Mada se činilo da je njihova ljubav čvršća nego ikad, 2011. godine usledio je skandalozan razvod. Oni su tada iznosili sav “prljav veš” u javnost, međusobno se optuživali za prevare, ali danas su u izgladili odnose i zajedno vaspitavaju ćerku Hanu.

Ubrzo nakon razvoda počela je da se zabavlja sa rukometašem Ljubomirom Jovanovićem. On je zbog nje ostavio tadašnju devojku, voditeljku Krstinu Radenković, ali veza sa Natašom bila je kratkog daha.

Nataša Bekvalac poslala poruku kolegama koje se žale na finansijsku krizu: Ima mnogo TEŽIH STVARI (VIDEO)

Biografija Nataše Bekvalac nastavlja da bude uzbudljiva: Pisalo se i da je uplovila u vezu sa albanskim biznismenom, Ćazimom Osmanijem, sa kojim su je paparaci uhvatili na jednoj jahti, ali ona je to demantovala.

Isti slučaj je bio i sa pevačem Sašom Kovačevićem, sa kojim su je, takođe, dovodili u vezu, za šta su oboje rekli da nije istina.

Pevačica je 2012. godine započela vezu sa sedam godina mlađim manekenom, Vladimirom Vuksanovićem. Oni su čak bili i vereni, a nekoliko puta su raskidali i mirili se. Na kraju su ipak odlučili da raskinu veridbu.

Sudbonosno “da”, Nataša je po drugi put rekla 2015. godine. Ona se tada udala za Ljubu Jovanovića, a i ovo venčanje održalo se u tajnosti. Naime, za to nije znao niko osim kumova koji su ih venčali. Ipak, dve godine kasnije i ovaj brak se završio kada je Nataša upoznala IT preduzetnika, Luku Lazukića.

Nataša Bekvalac biografija
Foto: Youtube/ Screenshot

Tek što se razvela od Ljube, pevačica se udala za svog novog izabranika, sa kojim je dobila i ćerkicu Katju. Ipak, samo četiri meseca nakon što su dobili svoje prvo zajedničko dete, došlo je do skandala kada je Nataša optužila Luku da je pretukao. Sve se dogodilo kasno uveče, a kao razlog se navodilo to što je pevačica Lazukiću kontorlisala mobilni telefon. Danima se pisalo o prevarama, iskorišćavanju, uzimanju novca i mnogim drugim stvarima iz njihovog braka koje su izbile na površinu. Nakon što joj je propao i treći brak, Nataša je od 2018. godine sama.

Nataša Bekvalac – visina, težina

Pevačica je visoka 167 centimetara i teška je 56 kilograma, ima silikone u grudima i ustima, a tetovirala je i obrve. Pored toga, na telu ima nekoliko tetovaža, a one koje su bile posvećene njenom prvom suprugu, Danilu Ikodinoviću, uklonila je laserskim putem.

Natašin veliki koncert u Beogradskoj Areni

Nataša Bekvalac je ove godine obeležila 20 godina karijere i to velikim koncertom u Areni. Ona je za datum koncerta izabrala 14. februar, odnosno “Dan zaljubljenih”, a koncert je nosio simboličan naziv “SOS za ljubav”.

Foto: ScreenShot Instagram Video

Sve karte su bile rasprodate, a mnoge kolege su došle da joj pruže podršku i uživaju u njenim hitovima. Nataša je napravila pravi spektakl kada se pred publikom pojavila viseći sa plafona i spuštajući se ka bini, a koncert je otvorila pesmom “Ja sam dobro”.

Ona je promenila više stajlinga koji su sve ostavili bez daha, a u jednom trenutku je čak i zaplakala pevajući pesmu “Hiljadu nula”, a suze u očima su joj se mogle videti u još par navrata.

Foto: E-stock/Časlav Vukojićić

Specijalna gošća na ovom koncertu bila joj je koleginica Emina Jahović sa kojom je otpevala njihova dva dueta: “Gospodine” i “Muško više ne mogu”.

Nataša Bekvalac biografija
Foto: Youtube/Printscreen/Through My Lens

B.K.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar